Robuuste eetkamerset

Een eetkamerset bestaat uit een robuuste eettafel, robuuste stoelen en/of een robuuste eetbank. Een robuuste stijl typeert zich door de eenvoud samen met stoere natuurlijke materialen. De inrichting is ruw en stoer, gecombineerd met warme en zachte kleuren. Eetkamerstoelen, eetbanken en eettafels met elkaar combineren? De een heeft er gevoel en oog voor, de ander kan wel wat hulp gebruiken en dat is helemaal niet erg. Onze woonadviseurs hebben alvast robuuste eetkamersets voor je samengesteld. Voor elk gezelschap een mooi eetkamer set voor vier zitplaatsen tot aan zes zitplaatsen. Wil je toch een wat grotere of kleinere eetkamerset? Geen probleem! Onze woonadviseurs helpen jou graag met het creëren van jouw persoonlijke eetkamerset.

 

Complete eetkamerset

Ontbijten, lunchen en dineren doen we allemaal het liefst een goed gezelschap in een mooie omgeving. Maar we doen zoveel meer aan de eettafel. Werken aan de tafel bijvoorbeeld of bordspelletjes spelen. De eetkamer is de plek waar iedereen bij elkaar komt. Het is een plek waar je veel tijd doorbrengt en dan wil je dat alles goed bij elkaar past. Wij hebben alvast verschillende complete eetkamersets voor jou samengesteld. Zie je graag onbewerkt hout, metalen elementen en natuurlijke kleuren terug in jouw interieur? Dan is een robuuste eetkamerset echt iets voor jou.

 

Eetkamerset voor 4 personen of 6 personen?

Bij Station7 vind je eetkamersets voor 4 personen. Met deze sets heb je genoeg ruimte en flexibiliteit om te werken, spelletjes te spelen en met vier personen aan te eten. De eetkamerset voor 6 personen is er in twee varianten. Er is een variant met eetbank en drie eetkamerstoelen en er is een variant met zes eetkamerstoelen. Uiteraard bevatten alle eetkamerset ook een mooie robuuste tafel.

Heb je nog vragen over eettafels, of kun je nog wat interieuradvies gebruiken? Kom langs in een van onze winkels, onze woonadviseurs adviseren je graag.

 

Eettafel met stoelen set

Bedenk welk materiaal jouw voorkeur heeft en het beste aansluit bij de materialen, kleuren en vormen in je eetkamer. Voor een robuust interieur is een oud eiken houten tafelblad perfect. Voor de stoelen past een natuurlijk materiaal, zoals leer goed bij de eetkamerset. Dit geeft de set een stoere en robuuste uitstraling. Het aanschaffen van een eettafel met stoelen set kent vele voordelen. Het belangrijkste voordeel van een complete eetkamerset in robuuste stijl is dat alle meubels goed op elkaar aansluiten. Hierdoor wordt je eethoek een matchend en stijlvol geheel.

 

Complete eetkamerset aanbieding

Wanneer je een robuuste eetkamerset aanschaft via Station7.nl of in een van onze stores, profiteer je vaak van een setprijs met extra korting. Wil je graag de eetkamerset onder het genot van een kopje koffie in een van onze stores bekijken? Je bent van harte welkom in onze store in Druten of Wateringen. Er is ook een breed aanbod aan eetkamersets online te vinden. Als je op zoek bent naar een eetkamerset robuust, dan ben je bij Station7 aan het juiste adres. Je koopt je eetkamerset van Station7 gemakkelijk online in onze webshop. Station7 is aangesloten bij het CBW. Hierdoor heb je extra zekerheden zoals 2 jaar garantie op alle eetkamersets.