Robuuste Lamp

Robuuste lampen kun je het beste vergelijken met fabriekslampen. Fabrieken werden steeds groter en dit vroeg om meer verlichting. De meest functionele oplossing was het toevoegen van grote, stoere, robuuste lampen met stalen behuizingen en grote schroeven om de gloeilampen mee te beschermen. Destijds ging het natuurlijk gewoon om functionaliteit, want het werk in de fabriek moest goed uitvoerbaar zijn. Tegenwoordig zijn de robuust industriële lampen helemaal terug te vinden in onze interieurs, maar nu gaat het vanzelfsprekend om de industriële stijl wat ons zo aanspreekt! De tijdloze vormgeving met rauwe materialen gaan niet snel vervelen en zijn makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een grote houten eettafel met stoere leren eetkamerstoelen. Een robuuste lamp is te herkennen aan de ruwe, functionele vormen en materialen zoals hout en metaal.

 

Kenmerken en materialen stoere robuuste lamp

Een stoere robuuste lamp van Station7 staat voor een robuuste, eigentijdse, massieve maar ook een bijzondere en subtiele designvolle uitstraling. Doorgaans gemaakt van metaal, een robuust uiterlijk van staal in stoer zwart, grijs of iets subtieler wit. Maar ook het gebruik van hout, glas, beton, dikke bouten, opvallende kettingen en katrollen zie je veelal terug. Kortom, het zijn lampen met pit, die veelal zijn afgeleid van de grote zware fabriekslampen uit vroegere tijden.

 

Stoere lampen in elke ruimte

Onze robuuste lampen zijn toepasbaar binnen verschillende woonstijlen. Denk hierbij aan industrieel, vintage, tot aan modern. Daarnaast zijn industriële lampen ook perfect passend in een landelijke woonkeuken. Binnen al deze stijlen zoek je altijd de juiste combinatie van verlichting, meubels en accessoires om de juiste sfeer te creëren. Vind je het combineren van een robuuste lamp lastig? Onze woonadviseur helpen jou graag om de passende lamp te vinden voor jouw interieur.

 

Plafondlamp industrieel of robuuste staande lamp?

Met de robuuste lampen in ons assortiment kan je alle kanten op. Een plafondlamp of hanglamp is zowel functioneel als sfeervol. Verlichting heeft grote invloed op kleuren, sfeer en de ruimtewerking in huis. Door het concentreren van het licht op de juiste muur, plafond of vloer, kan je interieur enorm veranderen. Door het plaatsen van een tafellamp of een industriële vloerlamp in een donkere hoek, zal het licht de ruimte optisch vergroten. Een mooie fauteuil ernaast een je hebt, een gezellig en knus leeshoekje gecreëerd.

 

Haal industriële lampen in huis

Bij Station7 hebben wij verschillende soorten robuuste lampen. Twijfel je over een lamp die jij online gezien hebt? Dat begrijpen wij, maar dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Er gingen je al veel mensen voor. Bekijk onze score op TrustedShops en zie wat onze klanten over ons zeggen! Kom ook gerust langs in een van onze stores waar onze ervaren woonadviseurs je graag verder helpen.  Bij het uitzoeken van de juiste robuuste lamp bij jouw interieur. Blijf je liever thuis? Bestel dan eenvoudig jouw robuuste droomlamp via de webshop.