Slide 30

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Station7 vind je een collectie van industriële kasten waaronder wandkasten, vitrinekasten en trolleykasten. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, metaal en glas hebben alle kasten een stoere industriële uitstraling. De kasten kunnen daarom goed gecombineerd worden met de stoere, robuuste leren meubels en houten tafels van Station7.

Onze industriële kasten zijn functioneel en passen daarom prima in de woonkamer, keuken of zelfs in je kantoor of slaapkamer. Ideaal voor in de keuken of woonkamer zijn onze Industriële trolleys. De trolley kasten zijn voorzien van verschillende legplanken en zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes van 152 cm en 163 cm. Doordat de industriële trolleykast voorzien is van wielen is deze eenvoudig te verplaatsen. De Industriële trolleykasten zijn te verkrijgen in de kleuren wit en zwart.

Onze vitrinekasten, wandkasten en dressoirs passen goed in de woonkamer en geven een stoere en industriële look. Deze kasten zijn allemaal voorzien van legplanken en deuren van metaal en glas waardoor ze ook zeer functioneel zijn als opbergkast of tv-dressoir.