Online Vt Wonen&DesignbeursOP ZOEK NAAR EEN FLINKE DOSIS WOONINSPIRATIE?

Ben jij op zoek naar de mooiste industriële meubels, de tofste woonstijlen en interieuradvies van woonexperts? Neem in oktober een kijkje bij Station7 en laat je inspireren! Zodat jij met nieuwe ideeën, frisse veranderzin en met andere ogen naar je huis kijkt.

De hele maand oktober staat ieder jaar volledig in het teken van wonen! Normaal staat Station7 in oktober op de vt wonen&design beurs maar dit jaar gaan we digitaal! Speciaal daarom hebben wij bij Station7 de hele maand oktober inspirerende (online) acties voor je in petto. Zo maak jij van je huis een fijn thuis!

Alle informatie van Station7 vind je terug op deze pagina. Lees hier alles over de najaarstrends of maak een interieurafspraak.

LEES HIER ALLES OVER DE NIEUWSTE WOONTRENDS VAN STATION7

Heb je jouw favoriete woonstijl gevonden? Bestel dan een kleurstalenpakket dat aansluit bij jouw favoriet!WOONSTIJL: LOFT LIFE


Een loft interieur blijft populair bij huiseigenaren! Men kiest vaak voor een compleet eigen loftinrichting bij hun nieuwbouwwoning of laten hun bestaande huis, waar mogelijk, ombouwen tot een loftsfeer.

Hierbij moet je denken aan het wonen in een huis dat feitelijk uit een grote ruimte bestaat, zonder veel draagmuren aan de binnenkant. De stijl Loft Life geeft je het ultieme gevoel van ruimte en vrijheid, met een stoere twist.

De natuurlijke materialen die gebruikt worden in een loft zie je ook weer terug in de inrichting: handgemaakte producten zoals leer, beton, oud hout en ongekleurd metaal stelen hier de show.


WOONSTIJL: INDUSTRIAL CHIC


En dan bedoelen wij met Chic: klassiek in mooie combinatie met statement pieces. Ornamenten aan het plafond, chique ramen: betoverend mooi!

Een klassiek behangprint in de stijl van Hollandse Meesters, een salontafel die opvalt en dat alles mooi gestyled met een new classic kroonluchter.

Het draait bij de woonstijl Industrial Chic om het combineren van oud klassiek met nieuwe moderne items.

Om het beeldend te maken: denk aan een industriële houten tafel met ruwe leren stoelen in een klassieke omgeving. Perfectly imperfect!


WOONSTIJL: IN THE CITY


Een stad die je omhelst...

Woon je in de stad of ben je gek van een stads interieur? Kies dan voor een interieur met metalen lijnen en sluit helemaal aan bij de woontrend “In the City”. Op deze manier vang je de flair van industriële sferen in jouw huis.

Mix deze metalen accenten met fijne texturen en kleurtonen. Dit is jouw statement van creativiteit, met licht, strakke lijnen en materialen waar een verhaal achter zit.


WOONSTIJL: INDUSTRIAL DESIGN


Duurzaamheid meets design

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis in te richten met meubels en accessoires die duurzaam zijn geproduceerd. Als een meubelstuk mooi is en ook nog eens jaren meegaat kan het geen kwaad om daar wat meer geld aan uit te geven.

Investeren in een warme toekomst... Durf jij deze woonstijl aan in je huis? Wij zeggen in ieder geval volmondig ja tegen deze woontrend!