Salontafels

summeRsale
SUMMERSALE

Mooie salontafel kopen

Salontafels zijn veel voorkomende en zeer populaire meubelstukken over de hele wereld. En zijn bovendien in verschillende stijlen en ontwerpen beschikbaar. Een lage salontafel lijkt tegenwoordig echter de grootste trend in een modern interieurontwerp.

Salon tafels worden gewaardeerd om hun eenvoud en bruikbaarheid. Maar ook om het feit dat ze een lage constructie hebben en de rest van het decor niet belemmeren. Wil je een mooie salontafel kopen? Dan kan je bij Station7 zeker terecht. Van een salontafel rond of ovaal tot een salontafel zwart met een industriële look.

 

Salontafel rond

Een salontafel rond, ongeacht het type, wordt gewaardeerd om de elegantie en het natuurlijke vermogen om mensen samen te brengen. Ronde salontafel is bovendien erg veelzijdig en betoverend mooi. Ze kunnen prachtig gecombineerd worden met een rond vloerkleed. Of met meubels met slanke lijnen, afgeronde hoeken en delicate vormen.

Een salontafel rond geeft een speels effect aan de ruimte. Het grote voordeel is dat ze geen scherpe hoeken hebben. Kies voor één grote ronde salontafel of combineer juist verschillende kleine houten bijzettafels. Vind de beste manier om ze in de kamer te plaatsen, zodat de ruimte niet wordt overweldigd.

 

Salontafel zwart

Met eenvoudige lijnen, strakke ontwerpen en perfecte hoeken maken de moderne salontafels indruk door hun minimalisme. Een salontafel zwart behoud de functionaliteit van het meubelstuk en transformeert het ook tot een stijlvol middelpunt van de kamer. Door de eenvoud van een kleine zwarte salontafel kan je met de andere meubelstukken spelen met kleuren en vormen.

De salontafels van Station7 zijn gemaakt van hout. Hout is robuust en creëert een rustige natuurlijke sfeer. Voor het onderstel kan je kiezen uit andere materialen. Zoals een houten tafelblad met een metalen onderstel. Ga voor een stoere ronde salon tafel met x-poten of een vierkant tafelblad met een open u-poot onderstel.

 

Unieke boomstam salontafel

Een boomstam salontafel geeft jouw huiskamer of kantoor een zachte natuurlijke, maar ook robuuste uitstraling. De organische vorm van de boom is altijd goed zichtbaar in een boomstamtafel. Daardoor hebben deze salontafels zo’n prettige en originele look & feel. De boomstam salontafel is een echte blikvanger.

Door het mooie design en natuurlijke vorm van de boom die zichtbaar is, heeft een boomstam salontafel een enorme aantrekkingskracht. Ieder exemplaar is uniek en heeft een eigen karakter. Daardoor is een salontafel hout een bijzondere aanvulling op ieder interieur.

 

Salontafel ovaal is kindvriendelijk

Een salontafel ovaal of rond is een goede optie als je kinderen of huisdieren hebt. Door de gladde randen voorkom je namelijk kleine ongelukken. Dit is één van de details waarmee je rekening moet houden als je de kamer kindvriendelijk wilt maken. Een ovale tafel is speels en past zeer goed bij de rechte lijnen van een bankstel.

De salon tafel is het laatste stukje van de puzzel, het laatste element dat je toevoegt aan een woonkamer voordat het eindelijk compleet is. Er is een reden waarom een salon tafel meestal het laatste meubelstuk is. Dat komt omdat het moeilijk kiezen is. Er zijn namelijk zoveel geweldige opties, zoveel prachtige stijlen en zoveel innovatieve ontwerpen die er fabuleus uit zien in jouw ruimte.

Heb je nog vragen over ons assortiment salontafels? Neem dan zeker contact met ons op en laat je adviseren door onze medewerkers.