Eetkamerstoelen zonder armleuning

De beste eetkamerstoelen zonder armleuning kopen

Stoelen bestaan al eeuwen en zijn vermoedelijke uitgevonden door de oude Egyptenaren. Tegenwoordig beschouwen we ze als vanzelfsprekend en hebben we tonnen verschillende soorten en stijlen om uit te kiezen. Eetkamerstoelen zonder armleuning zitten niet alleen heerlijk, maar zijn ook praktisch. Ze nemen namelijk minder ruimte in dat stoelen met armleuning.

Een stoel is meer dan alleen een functioneel meubelstuk. Het kan ook een focuspunt en een decoratief element zijn voor de ruimte waar het deel van uitmaakt. De verschillende soorten stoelen zijn speciaal op maat gemaakt voor diverse ruimtes, zoals kantoren, woonkamers en eetruimtes. Een eetkamerstoel is daarom een multifunctioneel meubelstuk, waar je niet zonder kan.

 

Leren eetkamerstoelen zonder armleuning

Voor leren eetkamerstoelen zonder armleuning kan je terecht bij Station7. Wij hebben namelijk een breed assortimenten stoelen met of zonder armleuning. Zoals de eetkamerstoel cognac zonder armleuning welke vanwege de neutrale kleur bij ieder interieur past.

Een leren eetkamer stoel zonder leuning heeft een fantastisch zitcomfort. Wij gebruiken voor onze stoelen sterk buffelleer, dat een stoere en karakteristiek uitstraling geeft aan je interieur. De bewerking van het buffelleer gebeurt met de hand, zodat oneffenheden die in de natuur zijn ontstaan zichtbaar blijven. Hierdoor krijgen de eetkamerstoelen zonder armleuning een vintage look.

 

Eetkamerstoel met wieltjes zonder armleuning

Een eetkamerstoel is ook verkrijgbaar met wielen. Niets is zo handig en comfortabel dan een eetkamerstoel met wieltjes zonder armleuning. Je hebt geen last meer van het hinderlijke geluid van het schuiven van stoelen. De wieltjes onder de eetkamerstoelen zijn er in allerlei vormen te krijgen. Het is goed om te kijken naar de ondergrond van je huis voor je ze aanschaft.

Heb je een harde vloer van bijvoorbeeld laminaat of parket dan is het verstandig om wieltjes te kiezen van een rubber materiaal. Deze zullen wat zachter zijn en minder contactgeluiden voortbrengen. Bij vloerbedekking zijn harde wieltjes weer prettiger. De eetkamerstoelen met wieltjes zonder armleuning glijden makkelijk over de vloer heen.

 

Stoel zonder armleuning

Een stoel zonder armleuning is een praktische keuze. Het neemt aan de eetkamer tafel minder ruimte in beslag en daarnaast kan je de stoel ook elders in de woonkamer gebruiken. Wanneer je bezoek krijgt en je wilt meer zitplaatsen creëren, dan kan je jouw trendy eetkamerstoelen stof zonder armleuning bijschuiven.

Bij Station7 is de keuze aan leren stoelen enorm groot. Je kan namelijk zelf je ideale stoel samenstellen. Kies één van de acht kleuren, Army Green, Cuba, Camel, Light Brown, Cognac, Vintage Grey, Navy Sand of Tabacco. Kies de stiknaad, de rug greep en de stoelpoten en creëer je eigen droomstoel. Geschikt voor in huis, maar ook op kantoor in bijvoorbeeld de vergaderruimte.

 

Eettafel stoelen zonder leuning

Eettafel stoelen zonder leuning kopen doe je bij de Station7. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van leren stoelen en houten meubels. Nieuw in onze collectie is ons hand gestuurde buffelleer. In onze Italiaanse looierij wordt dit leer na de kleuring op een speciale wijze behandeld en vervolgens met de hand geschuurd.

Deze ambachtelijke methode levert een stoere maar chique uitstraling op met een aangenaam zachte touch die bij ieder strak, klassiek of modern interieur past. Verkrijgbaar in verschillende natuurlijke kleuren. Wil je meer weten over onze collectie eetkamerstoelen zonder armleuning? Neem dan zeker een keer contact met ons op.