Kelly caresse project droomhuisKelly Caresse Project Droomhuis by Station7

Wil jij net zo mooi wonen als Kelly en Yannick? En dat met kleine kinderen? Dat kan, bij Kelly in huis tref je het bewijs aan. Omdat wij vinden dat iedereen mooi hoort te wonen hebben wij samen met Kelly een beeldend overzicht gemaakt van haar huis. Heerlijk binnenkijken bij Kellycaresse!

Ben jij net zo enthousiast geworden als Kelly en staat daar hét meubelstuk, klik dan op de foto en je wordt doorgelinkt naar de productpagina waar jij je keuze kunt maken in maten, kleuren en materialen. Wij weten als geen ander dat er bij het aanschaffen van meubels vragen komen en die beantwoorden wij graag! En als je vastloopt met dezelfde vragen als Kelly en Yannick; wat past bij ons? Hoe richt ik mijn huis gezellig en toch praktisch in? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Of als je zoals Kelly bij ons langs wilt komen, heten wij je met veel plezier welkom in onze showroom in Druten of Wateringen.

Meet Station7 - you will fall in love..
Gratis online woonadvies waar en wanneer jij wilt

Heb je een vraag over een van de producten die je hebt gezien? Wil je meer weten over kleuren, materialen of afmetingen,.
Of wil je advies bij je aankoop? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. We helpen je graag.

 

 
 
 

TELEFONISCH CONTACT

Bel ons: 0487 72 51 77

Maandag t/m zondag (Openingstijden)

 
 
 

EVEN APPEN

WhatsApp: 06 36 45 22 87

Direct vanaf je mobiele telefoon, snel en makkelijk

 
 
 

SAMEN CHATTEN

Chat live met een adviseur

Maandag t/m zondag (Openingstijden)

 
 
 

MAIL CONTACT

Mail ons: info@station7.com (Binnen 1 werkdag reactie)