Gratis kleurstalen bestellen bij Station7


Simpel en snel kleurstalen aanvragen!
1. Selecteer de kleuren en materialen die je mooi vindt (maximaal 7)
2. Vul je gegevens in
3. Klik op gratis aanvragen
4. Ontvang de kleurstalen in je brievenbusVintage art leer

Industrial Leather

Eco-leder Bull

Geschuurd leer

Jeans stof

Velvet stof

Robuust & nieuw eiken

Vraag hier je gratis kleurstalen aan.Kleur schept sfeer, geeft karakter aan je interieur en onderstreept de stijl van je interieur. Wil jouw interieur een upgrade geven, kies dan voor een origineel kleur. Denk dan eens aan kleurstaal groen, kleurstaal blauw, kleurstaal rood, kleurstaal taupe, kleurstaal blauw grijs, kleurstaal grijs of kleurstaal cognac. Zoveel kleuren, zoveel keuzestress. Geen nood, we helpen je graag een handje. Ten eerste kan je gebruik maken van gratis stalen aanvragen bij Station7. Ook kan je je laten inspireren door op onze blogs. Daarnaast staan onze interieur adviseurs altijd paraat om je te helpen bij je kleurkeuze, zowel in de winkel als online


Leren kleurstalen bestellen

Je kunt leer staaltjes online bestellen in Vintage Art, Industrial Leather en Elegance Leather. De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van jouw meubel keuze. Het bepaalt de uitstaling van het meubel. Ga je voor een klassieke uitstraling, kies dan een leer cognac kleur. Of wil je meer voor een stoere robuuste look gaan. Kies dan voor een staalkleur rood of staalkleur blauw. Onze stalen zijn in heel veel verschillende leer kleuren beschikbaar. Wij proberen de leer stalen en stof stalen zo goed mogelijk te fotograferen om een goede indicatie van het uiterlijk te geven. Kleurstalen op je beeldscherm komen niet altijd overeen met de kleur in werkelijkheid, bestel daarom gratis kleurstalen online.

Stalen meubelstof bestellen

Natuurlijk kun je gratis stofstalen aanvragen in Velvet Stof, Jeans Stof en Eco-leder. Woon je niet in de buurt? Of wens je toch een klein stukje stof te ontvangen en om een wat beter beeld te krijgen van de meubelstof? Vraag gewoon 7 gratis stofstalen aan zodat je de kleuren en stoffen thuis op je gemak kunt voelen en testen. Ook in stofstalen hebben wij bij Station7 veel verschillende kleuren. Zoals blauw, groen, grijs, rood of toch roze? We weten het, een stof kiezen voor je bank kan best lastig zijn, vooral wanneer je deze stof niet in het echt kunt zien. Bestel daarom eenvoudig kleurstalen via onze online systeem.

Kleurstalen combineren waar moet je aan denken?

Vind je het lastig om kleurcombinaties te maken in jouw woning? Hier zijn een aantal tips om jou hiermee te helpen.
  • 1. Maak gebruik van de oude vertrouwde kleurencirkel
  • 2. Bepaal de invloed van lichtinval
  • 3. Maak gebruik van de Ton-sur-ton combinatie
Meer informatie over deze kleurcombinaties tips vind je in onze blog: Kleuren combineren in een interieur.

Materiaal stalen aanvragen. Hoe doe ik dat?

Je kunt via ons online systeem jouw favoriete leer staal en/of stofstaal bestellen. Wij hanteren een maximum van zeven kleurstalen per persoon. De kleurstalen zijn niet voor professioneel gebruik. Hout stalen van onze houten tafels kun je alleen in onze stores in Druten en Wateringen ophalen, natuurlijk kun je dan ook onze andere kleurstalen ophalen. Na de geplaatste bestelling neemt Station7 contant met je op om de bestelling te bevestigingen. Ook geven wij jou dan extra informatie over onze stof stalen en leer stalen. We investeren veel tijd tijdens het kiezen van de juiste stof en leer waar de totale ‘look and feel’ evenals duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Al onze leerstalen en stofstalen zijn grondig getest om op te voldoen aan de Station7 normen.