CREËER JOUW DROOMRUIMTE
Het inrichten van je huis is als een outfit samenstellen, kleuren en materialen combineren tot een mooi geheel waar je je - en dat is heel belangrijk- comfortabel in voelt. Dat is soms best lastig maar met de hulp van een interieurstyliste kom je zeker weten tot een mooi resultaat. Wij kunnen je woonwensen, eventueel gecombineerd met de laatste interieurtrends en natuurlijk de mogelijkheden die je woning biedt tot een perfect en mooi geheel vormen. Via een schetstekening en een moodboard gaan wij een sfeer aan je voorleggen waar je direct in wilt stappen en weet je nog niet helemaal welke woonstijl bij je past, dan gaan we daar eerst naar op zoek. Samen met jou komen we tot een stunning resultaat, beloofd!
Persoonlijk interieuradvies
:

Moodboard Station7
EEN GOEDE VOORBEREIDING IS BELANGRIJK
Om het perfecte resultaat te krijgen, stemmen wij het interieuradvies af op jouw leefruimte en natuurlijk op je leefsituatie. Daarom is het van belang dat wij een plattegrond van de ruimte te krijgen en in een gesprek zal de leefsituatie aan bod komen. Heb je meubels die absoluut blijven staan? Dan ontvangen wij daar graag de afmetingen van ondersteund met foto's. Verder zijn alle foto's van de ruimte altijd fijn om erbij te hebben om een goed beeld te vormen van de situatie. Alle ontwerpen die tijdens een adviesgesprek worden gemaakt mag je lekker mee naar huis nemen. Deze ontwerpen zullen wij ondersteunen met een lijst waarop de ingetekende meubelstukken zijn uitgewerkt met materiaalkeuzes, kleuren en prijzen.

WIL JIJ OOK GRAAG EEN PERSOONLIJK INTERIEURADVIES?
Om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen kun je ons tijdens openingstijden bellen op 048-7725177. Je kunt ook het formulier invullen, dan nemen wij snel contact met je op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen en om je interieur wensen met je door te nemen. Het woonadvies vindt plaats in onze winkel in Druten of Wateringen.
Interieuradvies Station7

Leren banken
Leren eetkamerstoelen
Leren banken
Tafels