Draaifauteuil

Comfortabele leren draaifauteuil

Door de jaren heen zijn de basismeubels geëvolueerd, zoals de fauteuil en draaifauteuil. In de meeste gevallen zijn wijzigingen aangebracht om de functionaliteit en het comfortniveau te verhogen. In andere gevallen werd het accent gelegd op het ontwerp en de uitstraling van een leren draaifauteuil.

Een fauteuil heeft bijvoorbeeld eerst zijn armen en zelfs beensteunen verloren. Toch is het comfortniveau gelijk gebleven, en in de meeste gevallen zelfs gestegen. Voeg aan een eenvoudige leren fauteuil een draaivoet toe, waardoor je meer bewegingsvrijheid krijgt en de stoel eleganter is.

 

Draai fauteuil is een must

Terwijl de bank meestal het belangrijkste meubelstuk is in de woonkamerer een ander soms over het hoofd gezien meubelstuk dat even belangrijk is, namelijk de fauteuil. Een goede draai fauteuil is een must voor iedere woonkamer, serre of slaapkamer zithoek. Hoewel het soms een bijzaak is bij het decoreren, zou de fauteuil draai zeker meer aandacht moeten krijgen.

Een draaifauteuil moet absoluut comfortabel zijn, want hier ga je zitten om een boek te lezen of een goed gesprek te voeren met familie en vrienden. Naast comfort heeft een fauteuil draai veel stijl, welke past bij de inrichting van de kamer. Het kiezen van een chique draaifauteuil voor de ruimte kan een kleine uitdaging zijn. Niet omdat ze moeilijk te vinden zijn, maar omdat er zoveel geweldige ontwerpen bij Station7 zijn om uit te kiezen.

 

Draaifauteuil met armleuning

De draaifauteuil met armleuning is één van de meest veelzijdige meubelstukken. Het is een geweldige toevoeging aan de woonkamer als extra zitgedeelte, maar ook voor kantoren, bibliotheken en zelfs gezellige bars en andere openbare plaatsen. Een design draaifauteuil met armleuning biedt extra comfort en is bijna als een ‘klein toevluchtsoord’.

Het ontwerp van bijvoorbeeld een vintage draaifauteuil omhult je met zachtheid en ontspanning, waarbij de hoge rugleuning perfect is om een boek te lezen, tv te kijken of gewoon lekker te loungen. Een draai fauteuil met een verstelbare rugleuning maakt de stoel nog aantrekkelijker voor wie wil ontspannen. Een design draaifauteuil met armleuning waarbij de heldere, energieke lijnen versmelten met natuurlijke materialen.

 

Zelf draaistoel fauteuil samenstellen

Een draaistoel fauteuil is in vele designs verkrijgbaar. Je kan bij Station7 dan ook kiezen uit diverse draaifauteuil leer of stoffen uitvoeringen. Een kleine draaifauteuil voor in de slaapkamer of een uitgebreide versie met voetensteun. Wil je meer weten over onze ontwerpen en uitvoeringen of misschien zelf een draaistoel fauteuil samenstellen? Ook dat is mogelijk bij Station7.

Kies het model, zoals een leren draaifauteuil, stoffen fauteuils of relax fauteuils met hocker. Kies het materiaal, vintage art, industrial leather, geschuurd leer, eco leder bul, jeans stof of velvet stof. Vervolgens maak je de keuze voor de extra opties die mogelijk zijn. Zoals een draaifauteuil met verwarming, met lendenkussen een voet gemaakt van metaal of juist een houten voet.

Kies vervolgens de kleur die bij je past, bijvoorbeeld een draaifauteuil cognac, bruin of grijs. Wil je meer advies ontvangen? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan één van onze stores waar onze woonexperts je graag van advies voorzien.