Leren Barkrukken

summeRsale
SUMMERSALE

Hoogte van barkruk leer

Barkrukken zijn echt veelzijdig en hebben vaak de voorkeur voor ruimtes zoals de keuken. Maar wist je dat er meer dan één type barkruk leer is? In feite zijn het er drie soorten barkrukken leer. De eetkamertafel barkruk van 45 cm hoog, de keuken barstoel 65 cm en de hoge barstoelen welke 85 cm lang is.

De korte tafelhoge barkruk leer is een goed alternatief voor een standaard eetkamerstoel leer. Je kan deze bijvoorbeeld eenvoudig gebruiken voor de ontbijthoek. De keuken barkrukken van 65 cm hoog zijn ideaal om te gebruiken voor keukeneilanden. Ze nemen bovendien weinig ruimte in en zitten heerlijk comfortabel. De hoge barkrukken plaats je bij ingebouwde bars of aan een hoge tafel.

 

Leren barkruk voor iedere ruimte

Als je op zoek bent naar een leren barkruk is het van belang om te bepalen waar je deze voor gaat gebruiken. De hoogte is een belangrijk criterium bij het kiezen van een barkruk leer, zeker als je kiest voor een werkbladhoogte op maat. Maar er is meer waar je bij barkrukken rekening mee dient te houden dan alleen de hoogte.

Houd bijvoorbeeld ook rekening met de ruimte tussen de leren barkrukken. Zorg ervoor dat je de krukken op een comfortabele manier uitzet. Ook het materiaal is belangrijk. Kies voor ruimtes zoals de keuken of eetkamer een onderhoudsarme leren barkruk. Waarbij de poten bestaan uit metaal of hout. Deze materialen zijn goede opties voor meubels die vies mogen worden of die in drukbezochte ruimte staan.

 

Barkruk met leren zitting past overal

Een barkruk met leren zitting is ideaal voor de woonkeuken of eetgedeelte. Ze zijn namelijk robuust en bovendien gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast staat een barkruk met leren zitting bij ieder woonstijl. Van modern tot klassiek. Kies voor een barkruk leer metaal of een barstoel met houten poten.

Als de ruimte houten details bevat, overweeg dan barkrukken die deze afwerking aanvullen. Gepoedercoate houtafwerkingen gaan langer mee dan onbehandelde houtafwerkingen. Metaal staat weer mooi als je ook metalen elementen in de ruimte gebruikt waar de barkruk met leren zitting komt te staan.

 

Koop barkruk industrieel leer

Koop barkruk industrieel leer bij Station7, welke verkrijgbaar is in verschillende hoogtes en kleuren. Je kan kiezen uit diverse verfijnde kleuren, namelijk barkruk Cognac, Army Green, Cuba, Camel, Light Brown, Vintage Grey, Navy Sand of Tabacco. Leren barkrukken hebben een stoere en karakteristieke uitstraling.

Denk bij barkruk kopen eraan of je kiest voor een model met voetensteun en/of een rugleuning. Beide bieden meer zitcomfort. En of de barstoel verstelbaar en draaibaar is. Bij Station7 is het ook mogelijk om je eigen luxe barstoelen samen te stellen. Wil je meer weten over onze barkrukken leer of zelf jouw barkrukken samenstellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons.