Relax fauteuils

Banken
Banken

Relaxfauteuil

Voel je prins(es) heerlijk in één van onze moderne relaxstoelen. Bij Station7 kun je elke relax stoel tot in detail samenstellen. Kies zelf het model, de bekleding, onderstel of extra opties en Station7 zorgt voor een relaxstoel die perfect op jouw wensen is afgestemd. Ervaar comfort zoals je het nog nooit hebt ervaren met onze selectie aan kwalitatief hoogwaardige relaxfauteuils. Heb je na een drukke werkdag je kind(eren) net naar bed gebracht en wil je even tijd voor jezelf alleen? Niets is dan lekkerder om heerlijk met een tijdschrift, boek of tv-kijkend ontspannen bij te komen in je relax fauteuil. De relaxfauteuils van Station7 geven je comfort zodat je compleet tot rust kunt komen. 

Comfortabele leren relaxstoel

In deze comfortabele leren relaxstoel kun je door het comfort en de verstelbare hoofd- en voetensteun lekker languit liggen. De tiptoetsen zorgen voor het makkelijk verstellen van het hoofd- en voetensteun. Deze elektrisch verstelbare stoel zorgt er ook voor dat de armleuningen in constante positie met de rug meebewegen, waardoor je in deze relaxfauteuil altijd de juiste houding aanneemt. Wist je dat je er zelfs voor kunt kiezen om verwarming in je relaxstoel te nemen? Daarnaast is het lendekussen te gebruiken als hoofdkussen en als lendekussen. Dus neem plaats, zet je verstelbare fauteuil in de juiste positie en start je favoriete programma maar! Ontspannen is nog nooit zo makkelijk geweest. Want geloof ons, je wilt nooit meer uit je leren relaxfauteuil. 

Moderne relaxstoel

Met een relaxstoel haal je een stijlvol multifunctioneel zitmeubel in huis. Bij Station7 kun je elke relax stoel tot in detail samenstellen. Zo ben je verzekerd van een design relaxstoel dat uitstraling geeft aan je woonkamer en ook nog eens super uniek is. Je moderne relaxfauteuil wordt op deze manier een blikvanger. Plaats er een leuk laag bijzettafeltje naast de relaxstoel om er boeken of de afstandsbediening van de televisie op te leggen. Een hoger bijzettafeltje is ideaal voor een stoere industriële lamp of mooie plant. Heb je moeite met het bepalen van de juiste uitstraling? Onze interieuradviseurs helpen je graag verder. Zo geef je jouw industriële fauteuil een mooi plekje in jouw huis. 


Wil je toch een normale fauteuil? Dan kun je het beste eens een kijkje nemen bij de leren fauteuils. Tevens zijn de fauteuils verkrijgbaar in de geliefde geleefde look van buffelleer. Buffelleer is en blijft uniek, elk stuk leer heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Ook hiermee helpen wij je graag om de juiste fauteuil voor je te vinden.

Relaxfauteuil kopen bij Station7

De leren relaxfauteuils van Station7 zijn op een ambachtelijke wijze vervaardigd, ze zijn met de hand gepoetst wat het leder een onderscheidende look en feel geeft. De geliefde geleefde look van het ongecorrigeerde buffelleder is en blijft uniek, bovendien heeft elk stuk leer zijn eigen karakteristieke kenmerken. Onze relaxstoelen in buffelleer zijn in vele modellen en kleuren te verkrijgen. Wij nodigen je graag uit om eens te komen proefzitten in een van onze stores in Druten of Wateringen. Dan ervaar je zelf het comfort van onze relaxstoelen, het comfort wat bij ons zo hoog in het vaandel staat.