A-Poot tafel

Metalen A poot tafel

Een metalen A poot tafel met een houten blad steelt in iedere interieur de show. De combinatie van hout en metaal is namelijk zeer uitgebalanceerd. En bovendien harmonieus dat je er met succes een onderdeel van elke stijl van kunt maken. Een A-poot tafel met metalen poten en een houten blad past perfect in een rustieke of traditionele setting.

Dit geldt overigens ook voor industriële en moderne decors. Het is belangrijk om de balans van de inrichting ook via andere ontwerpelementen te behouden, behalve de A poot tafel zelf. Plaats bijvoorbeeld eetstoelen met metalen poten rond de tafel met A poot om een samenhangend geheel te creëren. Of laat het frame van de stoelen matchen met het houten blad van de A poot tafel.

 

Industriële tafel met A poot kopen

Bij Station7 kan je terecht voor het kopen van een industriële tafel met A poot. Je kan uiteraard kiezen uit ons assortiment welke in de online shop staan weergegeven. Maar je kan ook zelf een tafel met A poot samenstellen. Kies eerst de afmeting van het tafelblad en vervolgens het soort materiaal. Bij een industriële eikenhouten tafel heb je keuze uit nieuw, oud, robuust of boomstam eiken.

Voor het onderstel kies je metalen poten in een A-vorm. In dit geval mogen de metalen poten van de industriële tafel opvallen. De A poot tafel bestaat uit één stuk en heeft de vorm van een A. Dit zorg ervoor dat ze robuust en stoer ogen, maar ook een strakke minimalistisch stijl hebben. Maar je kan ook kiezen voor een andere stijl tafelpoten, bijvoorbeeld een X-poot tafel of U-poot tafel.

 

Houten tafel met metalen poten

Een houten tafel met metalen poten ziet er erg stevig en duurzaam uit, en dat is het ook. Dit is een van de redenen waarom tafels met industriële tafelpoten zo aantrekkelijk zijn. Afgezien van de stevige constructie, maken dergelijke ontwerpen ook indruk op de inrichting.

Station7 is gespecialiseerd in het maken van industriële meubels van onder andere metaal, hout en leer. Wij gebruiken duurzaam gewonnen hout van de hoogste kwaliteit. Wij blazen het eikenhout nieuw leven in door er prachtige meubels van te maken die bij ieder interieurdecor tot hun recht komen. Een houten tafel met metalen poten, zoals de A-poot tafel, is bovendien uniek in haar soort. De industriële tafelpoten zijn een echte eyecatcher voor ieder interieur.

 

Informatie over tafel met A-poot

Een tafel met A poot kan je bij iedere woonstijl toepassen. Het geeft een stoere uitstraling, maar is daarnaast ook strak en modern. De combinatie tussen metalen tafelpoten en houten bladen beperkt zich niet tot eettafels A-poot. Veel salontafels beschikken ook over deze combinatie van deze materialen. In feite is het een vrij veel voorkomende combinatie voor alle soorten tafels.

Wil je meer informatie ontvangen over een tafel met A-poot of over het samenstellen van je eigen industriële tafel? Neem dan contact op met de woonadviseurs van Station7. Of breng een bezoek aan één van onze stores in Druten of Wateringen. Onze woonadviseurs geven je ook advies hoe je een tafel met A poot het beste kan combineren met andere meubels.