U Poot tafel

summeRsale
SUMMERSALE

Industriële U poot tafel

Stoer, minimalistisch en net een tikkeltje anders, dat is een industriële U poot tafel. Een tafel U poot is voorzien van een robuust metalen onderstel, waarbij de poten een grote U vormen. Sommige U poot tafels zijn voorzien van extra dikke tafelpoten, terwijl er tevens modellen verkrijgbaar zijn met sierlijke dunne U-poten. Je kan bij Station7 ook kiezen voor een speelse dubbele U poot.

Of je nu op zoek bent naar een een dunne of dikkere U poot tafel voor de eetkamer, bij Station7 vind je het allemaal. Deze tafels met U-poten hebben verschillende formaten, van grote tafels die je met 8 personen kunt delen, tot knusse kleine tafels. De combinatie van een eikenblad met metalen poten, maakt deze tafels een goede toevoeging op jouw industriële inrichting.

 

Onderhoud metalen U poten

Voor het ontwerp van onze metalen U poten tafels gebruikt Station7 metaal met een natuurlijke kleur. De metalen U poten worden niet geverfd of gespoten, maar bewerkt met een laag poedercoat om het materiaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zoals zonlicht of vocht.

Onderhoud van metalen poten is dankzij de bewerking van poedercoat niet nodig. Poedercoat is de één van de beste afwerkingen die wordt gebruikt voor metalen poten. Het poeder is bovendien magnetisch, waardoor het hele oppervlak wordt bedekt. Geniet jarenlang van jouw nieuwe U-poot tafel, welke bij iedere interieurstijl past.

 

U-tafelpoot of sledepoot

Een U-tafelpoot wordt ook wel sledepoot genoemd. De U tafelpoot wordt aan beide zijden aan kopse kant van het tafelblad geplaats. De U-poot bestaat uit twee poten die aan de onderzijde met elkaar verbonden zijn, waardoor je de U-vorm krijgt. Bij Station7 hebben wij een collectie eettafel met dikke U-poten, maar ook modellen met juist een slanke U-tafelpoot.

Een stalen U poot tafel met houten eikenblad oogt ruimtelijk in de kamer. Naast het prachtige design is een U-tafelpoot ook ideaal voor kinderen. Rondom de U poot tafel kan je eenvoudig eetkamer stoelen met armleuning plaatsen, ook aan de kopse kant. Bij een tafel met U-tafelpoten benut je de ruimte van de tafel optimaal.

 

Zwarte U poot

De metalen U poot is een populaire en veel toegepaste tafelpoot. Een stoere industriële zwarte U poot is gemaakt van hoge kwaliteit en geeft jouw eettafel een moderne uitstraling. De poten zijn voorzien van een zwarte poedercoatlaag. Kies daarbij een donkerbruin eiken tafelblad of decoreer jouw inrichting met een robuuste onbewerkte boomstam tafel met U-poot. Of kies voor een andere vorm metalen poten, zoals de X-poot of A-poot.

Bij Station7 kan je namelijk jouw eigen industriële tafel met zwarte U poot samenstellen. Op deze manier ben jij de ontwerper van je eigen robuuste salontafel of eetkamertafel. Wil je hier meer over weten, neem dan zeker contact op met onze woonadviseurs van Station7. Bovendien kan je onze woonadviseurs ook om advies vragen. Wil je de tafel U-poot in het echt zien en voelen? Kom dan langs in één van onze stores.