Eetkamerstoelen met armleuning

Leren eetkamerstoelen met armleuning

Om een complete eetkamer te hebben, heb je een aantal dingen nodig. Daarvan zijn de tafel en de stoelen de belangrijkste. Leren eetkamerstoelen met armleuning hebben vaak de voorkeur vanwege het extra comfort dat ze bieden. Er zijn veel verschillende soorten, waardoor ze in diverse stijlen passen. Hedendaagse stoelen zijn vaak minimalistisch en houten eetkamer stoelen hebben een bepaalde warmte en elegantie die niet met andere materialen kan worden bereikt.

De eetkamer stoelen van Station7 kan je zelf samenstellen. Naast een keuze in frames, kun je de stoelen bestellen in de kleuren Army Green, Cuba, Camel, Light Brown, Cognac, Vintage Grey, Navy Sand en Tabacco. Kies vervolgens de soort stiknaad, bijvoorbeeld geblokt gestikt, verticaal gestikt of capiton. Maak de keuze voor een eetstoel met armleuning of zonder leuning en kies een bijpassende ruggreep.

 

Eetkamerstoelen met armleuning en wieltjes

De eetkamerstoelen met armleuning en wieltjes bieden nog meer comfort en extra flexibiliteit. Het verfijnde design van de eetkamerstoelen met armleuning leer, doet je meer denken aan een sculptuur dat elk moment tot leven kan komen dan alleen een statisch meubelstuk. Een eetkamerstoel met armleuning en wieltjes is het meest veelzijdige item in de collectie van Station7.

Luxe eetkamerstoelen met wielen zijn eenvoudig te verplaatsen, waardoor je nog meer wooncomfort creëert in het eetkamer gedeelte. Heb je te weinig zitplekken bij het woongedeelte, dan schuif je eenvoudig een industriële eetkamerstoel met armleuning aan. De heerlijke zitting, stevige rugleuning en leren armleuningen zorgen voor een onvergetelijk zitcomfort. Met andere woorden, als je eenmaal deze leren stoelen hebt uitgeprobeerd, wil je niet meer anders.

 

Velvet eetkamerstoel met armleuning

Indien je op zoek bent naar een set leren eetkamerstoelen die uiterlijk, kwaliteit, milieuvriendelijkheid en kosten op een effectieve manier in evenwicht brengen? Dan moet je zeker de velvet eetkamerstoel met armleuning bekijken. De ontwerpen zijn wonderschoon en tijdloos, waardoor je lang geniet van deze prachtige stoelen.

Het velours geeft een extra dimensie aan de eetkamerstoelen met armleuning. Velvet stof, ook wel velours of fluweel genoemd, is een stof met een extra luxe uitstraling. Velvet stoelen passen binnen diverse ontwerpen. Van landelijk tot klassiek en modern tot robuust. Deze luxe eetkamertafelstoel met armleuning is eveneens verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren.

 

Luxe eetkamerstoel met armleuning

Een luxe eetkamerstoel met armleuning past goed bij een eettafel eventueel samen met een leren eetkamerbank. Door het eigentijdse leren model is een eetstoel met leuning ook uitermate geschikt voor aan de vergadertafel op kantoor of aan het bureau van je thuiswerkplek. Je geniet van urenlang zitplezier. Al onze eetkamerstoelen met armleuning zijn van hoge kwaliteit en met de hand gemaakt.

Stel je eigen eetkamerstoel samen die past bij jouw eetkamertafel. Of nog beter, zoek een bijpassende eettafel uit bij Station7, zodat je nog jarenlang geniet van een nieuwe en stijlvolle eethoek. Wil je komen proef zitten? Ook dat is mogelijk in onze showroom in Wateringen of Druten. Kom een keer langs en ervaar het luxe zitcomfort tegen een betaalbare prijs.