Eetkamerstoelen zonder wieltjes

Leren eetkamerstoelen zonder wieltjes

Onze leren eetkamerstoelen zonder wieltjes hebben een industriële look, welke dan ook bij ieder ontwerp passen. Van modern minimalistisch tot een klassiek interieur. Voor onze leren stoelen gebruiken we sterk buffelleer, welke een stoere en karakteristieke uitstraling heeft.

Onze eetkamerstoelen met armleuning zonder wieltjes zijn zelf samen te stellen. Denk hierbij aan de keuze in frames, kleur van het buffelleer en de stiknaad. Onze leren eetkamerstoelen zijn bovendien ook leverbaar met wieltjes en armleuning. Alle type leren eetkamerstoelen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een uitmuntend zitcomfort.

 

Leren eetkamerstoel zonder wieltjes

De eetkamer is voor ieder huishouden een belangrijke ruimte. Want iedereen is druk en heeft zijn eigen leven. De eetkamer is de ruimte waar je samenkomt met je gezin, familie en vrienden. De centrale plek in een woning. Daarom is het belangrijk dat je daarvoor de juiste meubelen kiest. Zoals een leren eetkamerstoel zonder wieltjes.

Onze eetkamerstoelen zonder wieltjes zijn verkrijgbaar met of zonder armleuning. Heb je voldoende ruimte en wil je nog meer genieten van gemak en comfort? Kies dan voor een leren eetkamerstoel met wielen. Onze industriële eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in natuurtint kleuren, zoals de Cognac leren eetkamerstoel. Of ga voor de kleur Army Green, Cuba, Camel, Light Brown, Vintage Grey, Navy Sand of Tabacco.

 

Eetkamerstoelen met armleuning zonder wieltjes

Houd je ervan om lekker lang te tafelen? Dan zijn onze luxe eetkamerstoelen met armleuning zonder wieltjes precies wat je nodig hebt. Onze stoelen zijn geschikt voor jong en oud en zorgen voor een hoog zitcomfort. Houd bij het kopen van nieuwe eetkamerstoelen met armleuning rekening met de hoogte van de tafel. Zorg er namelijk voor dat de armleuningen onder de eettafel passen.

Naast dat leren eetkamerstoelen met armleuning comfortabel zijn, is het design en kwaliteit ook zeker van belang. Bij Station7 kan je terecht voor hoge kwaliteit eetkamerstoelen zonder wieltjes voor in huis of kantoor. Allen met de hand gemaakt, waardoor het samenstellen van meubels ook mogelijk is. Is je oog gevallen op een velvet stoel, maar wil je een andere stoelpoten? Ook dat is mogelijk bij Station7. Geef je wensen aan ons door, en wij zorgen ervoor dat jouw droomstoelen binnen de kortste keren thuis om de eetkamertafel staan.

 

Leren eetkamerstoelen zijn tijdloos

Eetkamerstoelen zonder wieltjes zijn er in veel verschillende soorten, vormen, maten, stijlen, materialen en kleuren. Elk heeft zijn eigen set van speciale kenmerken waardoor het zich onderscheidt van de rest. Leren eetkamerstoelen vormen een interessante categorie. Meubels met leren bekleding worden over het algemeen als eleganter en formeler ervaren in vergelijking met meubels van stof.

Onze leren eetkamerstoelen industrieel zijn klassiek en eigentijds. En hebben vervolgens ook nog een elegante en stijlvolle uitstraling. Nieuw in de collectie is ons hand geschuurde buffelleer. In onze Italiaanse looierij wordt dit leer na de kleuring op een speciale wijze behandeld en vervolgens met de hand geschuurd. Deze ambachtelijke methode levert een stoere maar chique uitstraling op met een aangenaam zachte touch.