Stoffen eetkamerbanken

summeRsale
SUMMERSALE

Een stoffen eetkamerbank van hoge kwaliteit

Wij bieden een uitgebreide collectie luxe eetkamerbanken aan van hoge kwaliteit stof. Kies voor velvet, eco-leder bull of een mooie jeansstof. Bij Station7 heb je keuze uit verschillende afmetingen van de stoere bank, en kun je ook kiezen of je en rugleuning wilt of niet. Een eetkamerbank staat niet alleen mooi tegen een wand aan, maar ook mooi aan de open kant van de eetkamertafel. En niet te vergeten: je creëert een hoop nieuwe extra zitplaatsen met een eetkamerbank. 


Liever toch een leren eetkamerbank? Wij bieden ook een hoge kwaliteit van industriële leren banken aan. Nieuw in de Station7 collectie is ons hand geschuurde buffelleer. Dit leer wordt in onze Italiaanse looierij na de kleuring op een speciale wijze behandeld en vervolgens met de hand geschuurd. Deze ambachtelijke methode levert een stoere maar chique uitstraling op met een aangenaam zachte touch. 

Een stoere eetkamerbank met metalen frame

Dankzij het handmatig bewerken van het meubilair bij Station7.nl heb je altijd iets moois en unieks in huis staan. Naast de luxe stof op je meubels, zie je in het metalen frame de levendigheid terug. Het metaal wordt niet geverfd of gespoten maar bewerkt met een laag poedercoat om het metaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vocht of zonlicht. Hierdoor is het zeer onderhoudsvriendelijk!

De eetkamerbank in jouw interieur

Wil jij een eetkamerbank in jouw huis maar weet je niet goed waar je op moet letten bij de aanschaf? Wij geven je tips voor de aanschaf van een industriele eetkamerbank. Je koopt je eetkamerbank van Station7 gemakkelijk online in onze webshop. Ben je benieuwd naar de eetbank en wil je eerst weten hoe hij combineert met een eettafel? Bezoek dan een van de stores van Station 7 in Druten (Gelderland) of Wateringen.

Wil je meer weten over industrieel wonen? Lees dan onze blogs voor tips en inspiratie!

  1. Welke woonstijl past bij jou?
  2. Industrieel wonen: dat doe je zo!
  3. Barkruk kopen? De belangrijkste tips voor het vinden van de juiste barkruk 
  4. Robuuste eetkamerstoelen van stof of leer: wat kies jij?
  5. Top 10 mooiste robuuste eetkamerstoelen
  6. Waarom jij moet kiezen voor een eetkamerset in je huis