Eco Leder BullOntdek Eco Leder BullEco leer

Al een aantal jaren is eco leer een trendy stof in diverse interieurstijlen. Het is een duurzame stof die goed combineert met andere materialen en zeker ook heel goed past binnen een industrieel interieur! Ontdek zelf de combinatie tussen eco leer en onze industriële materialen, zoals eikenhout, metaal, en leer. Je kunt bij Station7 kiezen uit tien verschillende kleuren eco leer: Liver, Cognac, Niagara, Dark Blue, Brown, Anthracite, Grey, Graphite, Magnolia en Moss. Welke eco leer kleur is jouw favoriet?

Wat is Eco leer?

Eco leer bestaat uit twee delen: buffelleer en polyester stof. Het is een vorm van gerecycled leer en is daarom een duurzame stof om te gebruiken voor meubels. Als er van leerhuiden patronen worden gesneden blijven er altijd restanten over. Het is zonde om deze overblijfselen weg te gooien, want het materiaal is van zeer goede kwaliteit! Daarom worden de reststukken leer vermalen en gecombineerd met polyester en ontstaat er eco leer.

Doordat eco bull leder erg stevig materiaal is, gaat de meubelstof langer mee dan normale stofsoorten. Onze eco leder meubels zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Combineer een houten tafel eens met eco leder eetkamerbank en je zult zien: de combinatie is een echte blikvanger!

Onderhoud van Eco leer

Het is van belang dat eco leer regelmatig licht wordt geborsteld. Gebruik altijd een meubelborstel en borstel voorzichtig met de pool/vleug mee. Bij stofzuigen altijd een zachte borstel (meubelmondstuk) gebruiken in combinatie met een lage zuigkracht. Stofzuig met beleid en met de pool mee zodat de stof zo min mogelijk wordt opgeruwd.

Heeft je eco leer vlekken? Laat dan nooit de vlek opdrogen. Eerst de vaste bestanddelen zoveel mogelijk verwijderen met een lepel. Plaatst daarna direct een licht vochtige badstof handdoek op de vlek en laat deze voor een paar uur liggen, zodat deze de vlek volledig kan oplossen. Wrijf hierbij nooit te hard over de stof en vlek.

Ben je enthousiast over de stof bull eco leer en wil je hem in het echt bekijken? Bestel dan eenvoudig online gratis eco leder kleurstalen. Bezoek ook eens onze showrooms in Druten (bij Nijmegen) of Wateringen. Hier kun je de look & feel van onze eco leer meubels zelf ervaren.


Gratis online woonadvies waar en wanneer jij wilt

Heb je een vraag over een van de producten die je hebt gezien? Wil je meer weten over kleuren, materialen of afmetingen,.
Of wil je advies bij je aankoop? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. We helpen je graag.

 

 
 
 

TELEFONISCH CONTACT

Bel ons: 0487 72 51 77

Maandag t/m zondag (Openingstijden)

 
 
 

EVEN APPEN

WhatsApp: 06 36 45 22 87

Direct vanaf je mobiele telefoon, snel en makkelijk

 
 
 

SAMEN CHATTEN

Chat live met een adviseur

Maandag t/m zondag (Openingstijden)

 
 
 

MAIL CONTACT

Mail ons: info@station7.com (Binnen 1 werkdag reactie)