Jeans stof

JEANS STOF COLLECTIE VERKRIJGBAAR IN 10 KLEUREN


Ontdek Jeans stofJeans stof

Ontdek zelf de combinatie meubels gemaakt van jeans stof? Waarom niet?! Deze stoere stof is als kleding één van de meest gedragen stoffen en is praktisch met alles te combineren. Dit geldt ook voor jeans in je huis. Stoer, fijn te combineren en jeans is ook hier dé ultieme basic.

Jeans stof kan toegepast worden in verschillende kleuren en dus niet alleen in het standaard blauw! Bij Station7 hebben we juist een divers kleurenpalet van jeans. Kies uit de kleuren: Navy, Grey, Aqua, Dolphin, Graphite, Anthracite, Beige, Desert, Hunter of Winered. Zo kies je precies de stof die bij jouw smaak past en past het straks perfect in jouw interieur. tussen eco leer en onze industriële materialen, zoals eikenhout, metaal, en leer. Je kunt bij Station7 kiezen uit tien verschillende kleuren eco leer: Liver, Cognac, Niagara, Dark Blue, Brown, Anthracite, Grey, Graphite, Magnolia en Moss. Welke eco leer kleur is jouw favoriet?

Wat is Jeans stof?

Jeans stof, vaak ook Denim genoemd, is een veelzijdige stof die je natuurlijk goed kent uit de modewereld. Jeans stof bestaat voor 100% uit katoen. Denim bestaat uit een weefsel waarbij twee garengroepen haaks op elkaar staan. Door de ‘stonewash finish’ heeft deze stof een industriële en vintage uitstraling en heeft iedere meter stof een ander uniek aspect. Katoen is een erg stevig materiaal en ventileert goed bij gebruik. Daarom is het ook een ideaal materiaal voor meubels! Een bank van jeansstof is een echte eyecatcher in een interieur!

Onderhoud van Jeans / Denim stof

Al een aantal jaren is jeans stof een trendy stof in diverse interieurstijlen. Het is een duurzame stof die goed combineert met andere materialen en zeker ook heel goed past binnen een industrieel interieur! Ontdek zelf de combinatie tussen eco leer en onze industriële materialen, zoals eikenhout, metaal, en leer. Je kunt bij Station7 kiezen uit tien verschillende kleuren. Het is van belang dat de jeansstof regelmatig licht wordt geborsteld. Gebruik altijd een meubelborstel en borstel voorzichtig met de pool/vleug mee. Bij stofzuigen altijd een zachte borstel (meubelmondstuk) gebruiken in combinatie met een lage zuigkracht. Stofzuig met beleid en met de pool mee zodat de stof zo min mogelijk wordt opgeruwd.

Zijn er vlekken in de denimstof? Laat dan nooit de vlek opdrogen. Verwijder eerst de vaste bestanddelen zoveel mogelijk met een lepel. Plaatst daarna direct een licht vochtige badstof handdoek op de vlek en laat deze voor een paar uur liggen, zodat deze de vlek volledig kan oplossen. Zorg dat je nooit te hard over de stof of vlek wrijft, dit kan de stof beschadigen. kleuren eco leer: Liver, Cognac, Niagara, Dark Blue, Brown, Anthracite, Grey, Graphite, Magnolia en Moss. Welke eco leer kleur is jouw favoriet?


Gratis online woonadvies waar en wanneer jij wilt

Heb je een vraag over een van de producten die je hebt gezien? Wil je meer weten over kleuren, materialen of afmetingen,.
Of wil je advies bij je aankoop? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. We helpen je graag.

 

 
 
 

TELEFONISCH CONTACT

Bel ons: 0487 72 51 77

Maandag t/m zondag (Openingstijden)

 
 
 

EVEN APPEN

WhatsApp: 06 36 45 22 87

Direct vanaf je mobiele telefoon, snel en makkelijk

 
 
 

SAMEN CHATTEN

Chat live met een adviseur

Maandag t/m zondag (Openingstijden)

 
 
 

MAIL CONTACT

Mail ons: info@station7.com (Binnen 1 werkdag reactie)