Store Wateringen

Store Wateringen MAAK EEN AFSPRAAK EN LAAT JE INSPIREREN


STATION7 STORE IN WATERINGEN


Welkom bij de Station7 showroom in Wateringen, Zuid-Holland. In deze nieuwe showroom ben je aan het goede adres voor de mooiste industriële meubels en volop wooninspiratie. Onze interieurexperts staan voor je klaar om je het beste woonadvies te geven! Kom gerust een keer proefzitten op onze banken of eetkamerstoelen en laat je verrassen door de look en het comfort van de meubels.

Turfschipper 49
2292 JC Wateringen
Tel: 0487 72 51 77

Dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdag 11:00 - 17:00
EXTRA OPENINGSTIJDEN
zondag 31 oktober (op afspraak)  12:00 - 17:00
zondag 28 november (op afspraak)  12:00 - 17:00


 


ONZE STORES ZIJN WEER GEOPEND!
Wij mogen je weer verwelkomen in onze stores (uiteraard volgens de RIVM richtlijnen ). Dat betekent dat je het zitcomfort van onze meubels zelf kunt ervaren en met je eigen ogen kunt bekijken. Wil je zeker zijn van een bezoektijd of persoonlijk woonadvies? Maak een afspraak, zodat je zeker bent dat je de winkel kunt bezoeken op het door jouw gewenste moment en er een persoonlijke adviseur voor je klaar staat.

Richtlijnen voor je bezoek:
- Heb je gezondheidsklachten zoals hoesten en niezen? Blijf dan thuis, wij staan je graag online of telefonisch te woord.
- Houd in de winkel gepaste afstand van elkaar. Geef elkaar de ruimte.
- Draag een mondkapje in de showroom. Station7 biedt deze gratis aan en er is desinfectiemiddel beschikbaar bij de ingang.
- Betaal met pin of contactloos


IK WIL EEN SHOWROOM AFSPRAAK IN WATERINGEN MAKEN Makkelijk en snel online geregeld. Wij bevestigen jouw afspraak binnen een werkdag. De afspraak is pas definitief zodra wij deze goedkeuren en jou daarvan telefonisch of per mail op de hoogte hebben gesteld.BEZOEK ONZE STORE IN WATERINGENGratis online woonadvies waar en wanneer jij wilt

Heb je een vraag over een van de producten die je hebt gezien? Wil je meer weten over kleuren, materialen of afmetingen,.
Of wil je advies bij je aankoop? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. We helpen je graag.

 

 
 
 

TELEFONISCH CONTACT

Bel ons: 0487 72 51 77

Maandag t/m zondag (Openingstijden)

 
 
 

EVEN APPEN

WhatsApp: 06 36 45 22 87

Direct vanaf je mobiele telefoon, snel en makkelijk

 
 
 

SAMEN CHATTEN

Chat live met een adviseur

Maandag t/m zondag (Openingstijden)

 
 
 

MAIL CONTACT

Mail ons: info@station7.com (Binnen 1 werkdag reactie)