Bestel nu je landelijke kasten bij Station7

Landelijke kasten van Station7

Sfeervol en knus, zo kunt je de landelijke woonstijl het beste omschrijven. Het is een populaire woonstijl in Nederland en wij begrijpen heel goed waarom. Een landelijke kast geeft een huiselijke een gezellige sfeer in jouw woonkamer of eetkamer. Een prachtige landelijke kast is een must bij een landelijk interieur. Landelijke kasten heeft Station7 in vele soorten en maten. Denk hierbij aan landelijke vitrinekasten, wandkasten, dressoirs en tv meubelen . Landelijke kasten worden meestal van natuurlijke en robuuste materialen gemaakt, zoals hout en metaal. Een oude vintage look en kleine imperfecties passen ook goed bij deze stijl; je mag zien dat het meubel geleefd heeft.

 

Vitrinekasten landelijk sfeer

Een rustieke vitrinekast mag natuurlijk niet ontbreken in deze woonstijl. Bij Station vind je landelijk vitrinekasten in verschillende maten, kleuren en vormen. Een vitrinekast is perfect voor het opbergen van servies of juist voor het tentoonstellen van leuke items die gezien mogen worden.

Tips voor het inrichten van een landelijke vitrinekast:

  1. Denk goed na wat het doel van je vitrinekast is. Wil je het graag gebruiken voor het opbergen van je servies, het showen van je unieke collectie of een combinatie daarvan? Als je weet welke kant je graag op wilt met de kast is het inrichten al een stuk eenvoudiger.
  2. Nu je weet welke items je een plek wilt geven in je landelijke vitrinekast is het belangrijk dat je de items gaat sorteren. Geef items die je vaak gebruikt een plek waar je makkelijk bij kunt en zet items van hetzelfde soort of dezelfde kleur het liefst zo veel mogelijk bij elkaar.
  3. Speel met diverse hoogtes. Ga voor een speels effect door items met verschillende formaten tegen de achterwand te plaatsen. Ook is stapelen een leuke oplossing om verschil in hoogte te creëren.

 

Landelijke wandkasten hardhout

Een wandkast dat bestaat uit robuust hardhout en een geschuurd metalen frame past perfect in een landelijke woonkamer. Door deze samenstelling geeft de landelijke wandkast een stoer effect op elke wand. Je ziet dit type kast ook steeds vaker gebruikt worden als landelijke boekenkast. Bekijk ook een onze landelijk fauteuils die sluiten perfect aan om een ultieme leeshoek te creëren.

 

Landelijke dressoirs als blikvanger

Bij Station7 vind je een diversiteit aan dressoirs. De landelijke dressoirs hebben een rustieke look en zijn vaak gecombineerd met hout en metaal. Kies bijvoorbeeld voor het prachtige dressoir Mill. De deuren van dit dressoir zijn gemaakt van oneffen ingelegd hout voor een stoere, natuurlijke en landelijke uitstraling. Is z’n landelijke dressoir toch net iets te groot? Neem dan eens een kijkje bij onze salontafels of onze bijzettafels.

 

 Kasten landelijke sfeer online kopen

Uiteraard ben je van harte welkom in een van onze stores in Druten of Wateringen. Onze interieurstylisten helpen jou dan graag met het geven van persoonlijk woonadvies. Al onze landelijke kasten zijn tevens online verkrijgbaar in onze webshop.