Robuuste fauteuils

Robuuste fauteuils

Een comfortabele robuuste fauteuils is de plek om tot rust te komen en even te ontsnappen aan alle drukte van de dag. Station7 heeft een uitgebreide collectie luxe en robuuste fauteuils in alle soorten en maten, zodat je voor elke ruimte een passend exemplaar kan vinden. Een robuuste fauteuil is een comfortabele stoel om heerlijk in te ontspannen met een goed boek of een kopje koffie. Naast dat een fauteuil op zichzelf een stijlvol item is, zorgt de combinatie van een fauteuil met een industriële bank voor een perfecte zithoek. Plaats er een mooie salontafel bij en de zithoek is compleet.

 

Robuuste fauteuils maken een statement in jouw interieur

Bij de aanschaf van een robuuste fauteuil wil je moet je goed overwegen welk formaat er het beste past in de ruimte. Zorg ervoor dat de fauteuil niet wegvalt in een hoekje, maar maak er echt een statement meubelstuk van. Om er een statement meubelstuk van te maken, raden wij aan om de fauteuil los van de muur en niet te dicht bij andere meubels te plaatsen. Pas als de fauteuil genoeg ruimte heeft, komt deze echt tot z’n recht. Naast dat een robuuste fauteuil mooi tot zijn recht komt in een woonkamer, staat een robuuste fauteuil ook mooi in jouw slaapkamer.

 

Robuuste fauteuils van leer

De robuuste fauteuils in onze collectie zijn vaak van leer. Vooral de zwarte robuuste fauteuil en de robuuste fauteuil cognac zijn erg populair. Onze leren fauteuils hebben verschillende bewerkingen. Zo is er  Vintage Art, deze leren fauteuil wordt met de hand gepoetst voor een vintage effect. Daarnaast de bewerking Industrial Leather. Dit leer heeft meer een moderne uitstraling. Als laatste de methode geschuurd leer. Het leer is opgeruwd en hierdoor krijgt jouw robuuste leren fauteuil een stoere uitstraling.

 

Een luie stoel die van alle gemakken is voorzien

Naast robuuste fauteuils hebben wij ook robuuste relaxfauteuils in de collectie. In deze relaxfauteuil kun je door het comfort en de verstelbare hoofd- en voetensteun lekker languit liggen. De tiptoetsen zorgen voor het makkelijk verstellen van het hoofd- en voetensteun. Deze elektrisch verstelbare stoel zorgt er ook voor dat de armleuningen in constante positie met de rug meebewegen, waardoor je in deze relaxfauteuil altijd de juiste houding aanneemt. Ook onze relaxfauteuils zijn er met een robuuste uitstraling. Wat dacht je van een relaxfauteuil met een stiknaad naar buiten voor een stoer effect.

 

Robuuste fauteuil kopen bij Station7

Wil je onze robuuste fauteuils in het echt komen bekijken? Breng dan een bezoek aan onze stores. Hier vind je veel vierkante meters wooninspiratie en kun je jou laten adviseren door onze ervaren woonadviseurs. Ook via de webshop kun je natuurlijk gemakkelijk jouw favoriete robuuste fauteuil bestellen. We leveren over de hele wereld en bieden uitstekende service. Heb je nog vragen? Heb je een vraag over een van de producten die je hebt gezien? Wil je meer weten over kleuren, materialen of afmetingen? Neem dan contact met ons op wij helpen jou graag met het vinden van de juiste robuuste fauteuil.