Industrial leather
Ontdek leather meubels


Industrieel

Met leer kun je vele kanten op en vrijwel iedereen heeft wel een leren meubel in zijn kamer staan. Het Industrial Leather van Station7 wordt in onze Italiaanse looierij gepoetst. Door het machinaal poetsten op een speciale wijze zorgt deze techniek voor een stoere industriële maar toch luxueuze uitstaling. Je kunt bij Station7 kiezen uit acht verschillende kleuren: Black, Cuba, Cognac, Camel, Army Green, Navy Sand, Grey, Tobacco. Welke Industrial Leather keus is jouw favoriet?

Modern

Ben je op zoek naar moderne meubels die jouw woonkamer, eetkamer een moderne en tegelijkertijd warme sfeer geven? Dan is Industrial Leather echt perfect voor jou. Door de warme een natuurlijk uitstraling van Industrial Leather met de strakke en minimalistische stijl geven de meubels een stoer en modern karakter.

Buffelleer behandelen

Het is bij onze meubels mogelijk om oneffenheden of imperfectie weg te werken. Station 7 heeft voor elke kleur en materiaal speciale leer onderhoud kits beschikbaar, waarmee je zelf jouw product op ‘smaak’ kunt brengen.

Wat is Industrial Leather?

Industrial Leather wordt gemaakt van echt buffelleer. Tijdens het productieproces wordt volgens een zeer speciale techniek toegepast om het leer machinaal te poetsen. Hierdoor ontstaat een egalere verdeling van de poets ten opzichte van Vintage Art leer. Dit geeft de Industrial Leather een moderne en luxueuze uitstraling. Toch is leer een natuurproduct met al zijn eigenschappen en nuances. De ruwe industriële uitstaling waarbij oneffenheden die in de natuur zijn ontstaan blijven nog steeds zichtbaar in het leer. Dus wil jij weinig kleurnuances tussen de meubelstukken, maar toch de ruwe industriële eigenschappen van natuurlijk leer? Dan is Industrial Leather echt iets voor jou!

Onderhoud van Industrial Leather

Omdat leer een natuurproduct is, wordt onderhoud heel belangrijk. De meubelen blijven het mooist als jij ze goed onderhoud. Wij raden aan om 4 keer per jaar ons onderhoudsmiddel voor leer te gebruiken. Dit onderhoudsmiddel is te verkrijgen in onze store of via onze website. Ben je enthousiast over de Industrial Leather en wil je hem in het echt bekijken? Of wil jij toch graag even het verschil ondervinden van alle verschillende soorten leer die wij in de collectie hebben? Bestel dan eenvoudig online gratis Industrial Leather kleurstalen. Bezoek ook eens onze stores in Druten (bij Nijmegen) of Wateringen (bij Den Haag Rotterdam). Hier kun je de zelf het Industrial Leather ervaren.


Gratis online woonadvies waar en wanneer jij wilt

Heb je een vraag over een van de producten die je hebt gezien? Wil je meer weten over kleuren, materialen of afmetingen,.
Of wil je advies bij je aankoop? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. We helpen je graag.

 

 
 
 

TELEFONISCH CONTACT

Bel ons: 0487 72 51 77

Maandag t/m zondag (Openingstijden)

 
 
 

EVEN APPEN

WhatsApp: 06 36 45 22 87

Direct vanaf je mobiele telefoon, snel en makkelijk

 
 
 

SAMEN CHATTEN

Chat live met een adviseur

Maandag t/m zondag (Openingstijden)

 
 
 

MAIL CONTACT

Mail ons: info@station7.com (Binnen 1 werkdag reactie)