Slide 80

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wil je onze gratis kleurstalen bestellen?

De industriële meubels van Station7 zijn in verschillende materialen en kleuren te verkrijgen en wij helpen je graag om de perfecte keuze te maken. Daarom proberen wij de stoffen en kleuren zo goed mogelijk te fotograferen om een goede indicatie van het uiterlijk van de stof te geven. Een foto voldoet niet altijd helemaal; het is fijn om een staal van leer of stof in het echt te zien. 

Wil je thuis ervaren hoe de leer stalen voelen en hoe de leer kleuren eruitzien? Of ben je juist geinteresseerd in onze stoffen zoals velvet stof of eco leder? Kies op deze pagina jouw favoriete kleurstalen en laat ze eenvoudig thuis bezorgen.

Leer staaltjes bestellen

Leer staaltjes bestel je bij Station7 online, of je kunt ze ophalen in onze showroom in Druten. 

Na een geplaatste bestelling neemt het Station7 team contact met je op om je bestelling te bevestigen en je, indien nodig, extra informatie te geven over onze stoffen en producten. Zo weet je zeker dat je het juiste materiaal voor jouw nieuwe leren bank, velvet stoel of eco-leren fauteuil uitkiest. 

Je kunt maximaal 8 verschillende kleurstalen gratis bestellen. Onze kleurstalen zijn niet bedoeld voor professioneel gebruik. 

Wil je tips over het combineren van kleuren in jouw interieur?

Lees in onze blog een aantal tips.