Shout stof

Je nieuwe Station7 meubel krijgt een stoere uitstraling die zacht aanvoelt met de stof Shout. Deze duurzame, sterke stof geeft je meubels een unieke look door de grove structuur met verschillende kleurnuances. De 7 verschillende kleuren in onze collectie kun je eindeloos met elkaar combineren, maar staan ook mooi bij onze andere kleuren en materialen. De stof Shout is verkrijgbaar in de kleuren Anthracite, Beige, Bisque, Bronze, Plumb, Steel en Zinc. Bestel je gratis kleurstalen hier of kom naar een van onze showrooms, om deze kleuren in het echt te kunnen bekijken.

Wat is Shout stof?

De stof Shout is een synthetische stof waarin verschillende kleuren door elkaar geweven zijn. De grove weving is kenmerkend voor deze stof en geeft elk meubel in dit materiaal een robuust en luxe uiterlijk. De stof bestaat uit een samenstelling van polyester, polypropyleen en polyacryl, dat zorgt voor een sterk materiaal dat wel tegen een stootje kan. Het stoere uiterlijk van de stof wordt gecontrasteerd door de zachte aanraking, die een echte eyecatcher is in elk interieur.

Onderhoud van Shout stof

Net zoals de meeste synthetische stoffen is de stof Shout makkelijk in onderhoud. Door de samenstelling is de stof sterk en minder gevoelig voor vocht en daarmee vlekken. Let wel goed op met scherpe objecten zoals speelgoed, gespen en nagels van dieren: deze kunnen in de grove structuur van de stof blijven hangen en het beschadigen.

Het is belangrijk om de stof regelmatig licht te borstelen met een meubelborstel, doe dit altijd met de vleug mee. Let er met stofzuigen op dat je een zacht mondstuk gebruikt en ga altijd voorzichtig te werk, zodat je de stof zo min mogelijk opruwt. Laat vlekken nooit opdrogen, maar verwijder deze zo snel mogelijk. Gebruik een lepel om vaste bestanddelen eraf te halen, waarna je het beste een licht vochtige doek op de plek kan leggen. Deze laat je een paar uur over de vlek liggen, zodat deze volledig kan oplossen. Let er hierbij op dat je nooit te hard over de stof wrijft.
Om je nieuwe meubel zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij aan om de stof Shout te beschermen met iProteqt. Deze service geeft bescherming tegen vlekken en breidt de garantie uit met een vlekken- en constructieservice van 5 jaar. Meer informatie over iProteqt vind je hier.