Kiss stof

Je nieuwe Station7 meubel krijgt een authentieke uitstraling met de stof Kiss. Deze elegante stof met een unieke, vintage look, past binnen elke woonstijl. Dit natuurlijke materiaal kun je eindeloos combineren met zowel onze industriële, als onze natuurlijke materialen, zoals metaal, leer en hout. Maak bijvoorbeeld een mix & match van eetkamerstoelen in Kiss Ecru, Alpine Natural en Vintage Art Chestnut en zet deze aan een Nieuw Eiken tafel in Brown Wash voor een warme, romantische sfeer. Of ga voor een Industrial Raw Luxury met fauteuil Moco in Kiss Graphite bij een Fokker bank in Handgeschuurd Leer in de kleur Moro.

De stof Kiss is in acht verschillende kleuren te bestellen: Ashgrey, Dolphin, Ecru, Eucalyptus, Graphite, Grey, Light Grey en Stone. Deze kleuren in het echt bekijken? Bestel je 7 gratis kleurstalen hier, of bezoek een van onze showrooms.

Wat is Kiss stof?

Kiss stof is een natuurlijke stof, met een samenstelling van 60% katoen en 40% linnen. Beide materialen hebben een natuurlijke uitstraling, zijn luchtig en ademen goed. Deze eigenschappen versterken elkaar door ze samen te voegen. De vintage look heeft dit materiaal te danken aan de stonewash finish, die ervoor zorgt dat er variaties in kleur en structuur ontstaan, waardoor elk meubel in Kiss stof uniek is.

Onderhoud van Kiss stof

Met het juiste onderhoud gaat je nieuwe Station7 meubel in Kiss stof zo lang mogelijk mee. We raden met textiel altijd aan om voorzichtig te zijn met scherpe objecten, zoals speelgoed, gespen en nagels van huisdieren. Deze kunnen zorgen voor halen in de stof.
Zoals de meeste natuurlijke materialen is deze stof gevoelig voor licht en vlekken. Probeer daarom direct zonlicht te vermijden en geef je meubel de juiste bescherming tegen vlekken, door gebruik te maken van onze iProteqt service. Deze unieke service beschermt je meubel niet alleen tegen vlekken door bijvoorbeeld eten en drinken, maar biedt ook een 5-jarige uitgebreide vlekken- en constructieservice. Meer informatie over iProteqt vind je hier.