Top 10 mooiste robuuste eetkamerstoelen

Top 10 mooiste robuuste eetkamerstoelen


Een selectie:

1. Sabina

De zitting van deze luxe leren stoel krijgt een interessante textuur dankzij de horizontale lijnen. Het leren detail op de armleuningen breekt bovendien de harde uitstraling van het metaal, waardoor deze robuuste eetkamerstoelen helemaal in balans zijn.

2. Sally

Strak, minimalistisch, maar wel met de juiste dosis luxe: dat vat deze leren eetkamerstoelen samen. Het glanzende leer is een mooie tegenhanger voor iedere robuuste houten eetkamertafel.

3. Olli

De strakke vormen van deze stoelen horen helemaal thuis in een industriële eetkamer. Tegelijkertijd zorgt de vorm van de zitting voor de juiste dosis zachtheid in jouw interieur. 

4. Melf

Deze eetkamerstoelen zijn versierd met een elegant ruitenpatroon, wat de robuuste stoelen een klassieke twist geeft. Tel hier het glanzende leer en het metalen onderstel bij op, en je hebt de ideale veelzijdige stoel gevonden.

5. Mountain

Dit is een stoel waar je niet omheen kunt. De Mountain is opvallend dankzij zijn grote onderstel, waardoor dit de perfecte keuze is wanneer je stoere eetkamerstoelen zoekt. Het leer is dan ook de ster van deze stoel.

6. Bruno

Deze eetkamerstoel is ideaal wanneer je indruk wilt maken met een minimalistisch design. Het buffelleer is met de hand gepoetst en heeft daardoor een luxe glanzende uitstraling. Het metalen onderstel maakt de stoel ideaal voor een industrieel interieur.

7. Zoë

Deze opvallende eetkamerstoel heeft een elegante uitstraling dankzij de fluwelen stof van de zitting. Bovendien maak je meteen een statement dankzij de grote zitting van deze eetkamerstoelen

8. Mari

De combinatie van zacht leer en geruit motief, geeft deze eetkamerstoelen de perfecte mix tussen klassiek en stoer. Deze eetkamerstoelen zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren. Dat maakt ze de ideale keuze wanneer u meer lichte elementen in uw interieur wilt verwerken.

9. Sill

De strakke lijnen van deze stoere eetkamerstoelen passen helemaal bij een moderne woning. Dankzij de combinatie van licht leer en donker metaal, is de stoel bovendien goed in balans.

10. Safira

Met weinig poespas weet deze stoel alsnog op te vallen, vooral dankzij de subtiele verticale lijnen in het leer. De rondingen in het metalen onderstel zorgen er meteen voor dat de stoel een vintage uitstraling krijgt.