Zwarte meubels voor een tijdloos industrieel interieur

Zwarte meubels voor een tijdloos industrieel interieur

Kies je voor industriële meubels dan kies je voor industrieel chic. Industrieel.. wat betekent dat nou eigenlijk? Industrieel is een interieurontwerp dat verwijst naar de uitstraling van oude fabrieken en industriële ruimtes. Deze zijn bijvoorbeeld later omgebouwd tot woonruimtes. Een industriële stijl heeft kenmerken zoals verweerd hout, bakstenen, industriële lampen en betonnen vloer.

Past een industriële stijl in jouw huis? Ben je dol op accenten als zichtbare bakstenen, betonnen vloeren en grote open ramen? Vul deze elementen dan aan met meubels van Station7 om zo je woonruimte die industriële look te geven.

Ons aanbod varieert van zitmeubelen zoals zwarte leren banken, zwart leren eetkamerstoelen en een barkruk in zwart leer. Ook bieden we woonitems als industriële lampen, salontafel en diverse mooie industriële kasten in zwart.

Zwarte leren meubels

Wil je meer luxe in de stijl van je woonkamer? Dan zijn zwarte meubels het middel om dat effect te bereiken. Een grote zwarte leren bank is een echte eye catcher in jouw interieur. Bovendien combineer je de kleur zwart ook super met accessoires in andere kleuren. Zo kun je gemakkelijk wisselen met kleine items om een hele andere look te creëren in je huis.

Zwarte barkrukken of zwarte eetkamerstoelen passen perfect bij een robuust houten tafel. Ze hebben een neutrale uitstraling, dus laten het hout van de tafel goed tot zijn recht komen.

Decoreren met zwart

Een zwarte afwerking kan enorm veelzijdig zijn. Zo leent bijvoorbeeld een salontafel met metalen poten zich uitstekend voor een industriële stijl. Zelfs als je smaak in de loop van de jaren veranderd over het decor zul je merken dat je je favoriete zwarte meubels niet hoeft te vervangen.

Industrieel interieur

Kenmerkend van de industriële stijl is dat deze meestal gecombineerd wordt met een basis interieuritem in metaal, hout of beton.

Opvallend bij industrieel zijn de ‘uitgeklede materialen’: gestructureerd hout en opvallende metalen frames. Station7 heeft dan ook een ruim assortiment industrieel meubilair met een blijvende populaire uitstraling. Of het nu om een bankstel in tijdloos zwart of een industriële eettafel met een natuurlijk kleurenpalet, het strakke meubilair zul je gasten doen verbazen.