Onze website gebruikt cookies volgens onze cookie verklaring voor een betere en persoonlijke ervaring op onze website. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. - Meer informatie - Akkoord

Industriële loungebank Lockheed

    • Gratis bezorging
    • Eigen fabriek
    • Montage service
Speciale prijs € 1.298,00 Normale prijs € 1.598,00
Levertijd
Op voorraad of speciaal voor u gemaakt
Bezorgen
Gemonteerd afgeleverd

De Industriële loungebank Lockheed van Station7 is leverbaar in Ambachtelijk hand gepoetst buffelleer, Geschuurd leer en Velvet stof. De stijl is robuust en stoer, met een eigentijdse maar tijdloze wijze van finishing van de materialen. Je geniet van de mooie combinatie van zitcomfort, uitstraling en productkwaliteit. Omdat er zoveel keuze in kleur is bij Station7 past een leren bank altijd in jouw interieur. Heb je een landelijk of lifestyle interieur? Industrieel of modern? Wij hebben de juiste kleuren voor Ambachtelijk hand gepoetst buffelleer, Geschuurd leer en Velvet stof waardoor je gegarandeerd zal slagen. Kortom, er is altijd een kleur die bij jouw interieur past. Bezoek onze showroom in Druten of Amsterdam om onze meubels en de materialen te ervaren en alle kleuren in het echt te zien.

Garantie

Station7 is aangesloten bij én erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Hierdoor heb je veel extra zekerheden. Om te beginnen voldoet de uitgebreide, eigen productgarantie aan de strenge CBW-voorwaarden. Alleen specifieke klachten over het gebruik en de producteigenschappen zijn van deze garantie uitgesloten.

Specificaties

Merk:Dutch Furniture Group
SKU:303LO
Afmetingen
Hoogte: 78 cm
Totale Diepte: 90 cm
Totale Diepte lounge: 150 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 55 cm

 

Afmetingen Lounge
Breedte: 100 cm
Zitbreedte: 75 cm 

 

Afmetingen 1,5 zits + lounge
Breedte: 215 cm
Tussen de armen: 165 cm 

 

Afmetingen 2 zits + lounge
Breedte: 245 cm
Tussen de armen: 195 cm 

 

Afmetingen 2,5 zits + lounge
Breedte: 275 cm
Tussen de armen: 225 cm 

 

Afmetingen 3 zits + lounge
Breedte: 305 cm
Tussen de armen: 255 cm 

 

Afmetingen 3,5 zits + lounge
Breedte: 350 cm
Tussen de armen: 300 cm 

 

Afmetingen 4 zits + lounge
Breedte: 395 cm
Tussen de armen: 345 cm 

Probeer ons product uit

Je bent van harte welkom in onze showrooms om dit product te ervaren. Indien u specifieke vragen over het product heeft kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Bezoek ons in Druten (Gelderland) of Amsterdam (Stadionplein 300)