Eetkamersets

Eetkamerset kopen?

Bij Station7 weten we dat het inrichten van een eetkamer een lastige klus kan zijn. Er is namelijk ontzettend veel keuze op het gebied van tafelseetkamerstoelen en eetbanken! Hoe zorg je dat alles goed bij elkaar combineert?

Onze woonstylisten hebben met de producten uit onze collectie eetkamersets gecreëerd, die niet misstaan in verschillende woonstijlen. Geen last meer van keuzestress, en een leuk bijkomend voordeel is dat je bij de aanschaf van een eetkamer set vaak profiteert van korting.

Wat is een eetkamerset?

Wat zit er nu precies bij een eetkamerset? Allereerst bevat de eetkamer set natuurlijk een eettafel. Omdat we steeds meer tijd doorbrengen aan de eettafel, om te eten of te werken, is het belangrijk dat deze basis van je interieur goed is. Daarnaast wil je de tijd aan de eettafel comfortabel doorbrengen. Daarom hebben wij eetkamerstoelen voor je geselecteerd die heerlijk zitten. Wil je liever een stoere eetkamerbank bij jouw eettafel dan is dat zeker ook mogelijk.

De sets zijn verkrijgbaar in twee varianten: een eetkamerset 4 personen of de eetkamerset 6 personen. De eetkamerset 6 personen is er met eetbank of zes eetkamerstoelen.

Eetkamerset industrieel

Helemaal in de trend van nu: de eetkamerset industrieel. Deze eetkamerset herken je aan het gebruik van robuuste materialen. Denk hierbij aan robuust eikenhout, gepoetst leer, en stoere metalen details. Door de combinatie van robuuste materialen en industriële details heeft de eetkamerset van Station7 een warme, maar ook stoere, uitstraling. Uiteraard is het belangrijk dat de eetkamerset in je interieur past en een mooie toevoeging is aan je woning. De materialen en kleuren van de eetkamerset past niet alleen goed in een industrieel interieur. Door te varieren met styling kun je alle kanten op! Wij denken graag met je mee, zo kun je bij ons terecht voor persoonlijk interieuradvies.

 

Eetkamersets online kopen

Er is een breed aanbod aan eetkamersets online te vinden. Als je op zoek bent naar een eetkamerset industrieel, dan ben je bij Station7 aan het juiste adres. Je koopt je eetkamerset van Station7 gemakkelijk online in onze webshop. Ben je benieuwd naar de eetkamerset industrieel en wil je eerst weten hoe de leren stoelen zitten? Bezoek dan onze store in Epe