VintageMet vintage meubels terug in de tijd

Wij geloven dat oude stijlen en ambachten een nieuwe geschiedenis verdienen. Station7 gelooft in de kracht van retro elementen. Wij willen laten zien dat retro meubels een interieur karakter geeft. Met onze retro meubels laten wij je zien dat een huis een stukje authenticiteit en een unieke uitstraling krijgt. Onder retro meubels verstaan wij nieuwe producten in een oud jasje. Vaak geïnspireerd op de jaren ’60 en ’70.


Retro meubels in jouw interieur

Retro meubels zijn hot en weer helemaal terug van weggeweest! Neem bijvoorbeeld onze retro stoelen. De slanke poten die zo typerend zijn voor de retro woonstijl uit de jaren '60, zien we ook veel terugkomen in het moderne retro interieur. Door deze vormgeving lijken retro meubels minder lomp en creëer je een open en transparant interieur.


Met rugleuning of zonder rugleuning: alle retro barkrukken zijn een must have voor elke retroliefhebber. Kies uit geweldige kleuren en modellen. Verschillende kleuren barkrukken zorgen voor een kleurrijk old school jaren ’50 en ’60 effect.
Vintage meubelsOlli ELEG Olive Industrial Chair
Olli ELEG Olive Industrial Chair

Elegance Leather (ELG): na de kleuring wordt het leer met de hand geschuurd. Deze methode levert een stoere maar chique uitstraling op met een aangenaam zachte touch.

€ 479,00
Melf ELG Tabac Industrial Chair
Melf ELG Tabac Industrial Chair

Elegance Leather (ELG): na de kleuring wordt het leer met de hand geschuurd. Deze methode levert een stoere maar chique uitstraling op met een aangenaam zachte touch.

€ 429,00
Brashov V-ART Cognac Industrial Chair
Brashov V-ART Cognac Industrial Chair

Vintage Art (V-ART): de technieken toegepast op ons hand gepoetste buffelleder geven elk product een uniek karakter en daarmee een luxe uitstraling van hoge kwaliteit

€ 489,00
Rock V-ART Light brown Lounge chair
Rock V-ART Light brown Lounge chair

Vintage Art (V-ART): de technieken toegepast op ons hand gepoetste buffelleder geven elk product een uniek karakter en daarmee een luxe uitstraling van hoge kwaliteit

€ 909,00Gratis online woonadvies waar en wanneer jij wilt

Heb je een vraag over een van de producten die je hebt gezien? Wil je meer weten over kleuren, materialen of afmetingen,.
Of wil je advies bij je aankoop? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. We helpen je graag.

 

 
 
 

TELEFONISCH CONTACT

Bel ons: 0487 72 51 77

Maandag t/m zondag (Openingstijden)

 
 
 

EVEN APPEN

WhatsApp: 06 36 45 22 87

Direct vanaf je mobiele telefoon, snel en makkelijk

 
 
 

SAMEN CHATTEN

Chat live met een adviseur

Maandag t/m zondag (Openingstijden)

 
 
 

MAIL CONTACT

Mail ons: info@station7.com (Binnen 1 werkdag reactie)

 

Niets is meer jaren ’50 dan retro eetbanken. Helemaal als je voor een eetbank kiest in Vintage Art. Bij Vintage Art behandelen wij elke retro meubelstuk met de hand in Nederland. Hierdoor is geen een Vintage Art bank hetzelfde en heeft ieder meubelstuk een eigen unieke karakter. Of ben jij meer opzoek naar een stoere robuuste retro tafel? Uit vergane schuren en scholen halen wij de mooiste oude eikenhouten balken waar de historie en het karakter van afspat. Zichtbare noesten, nerven en scheuren maken deze tafels echt authentiek. Andere meubels, zoals tv-meubels, dressoirs en salontafels zijn bij Station7 ook volop verkrijgbaar in een retro stijl. Kenmerkend voor deze retro meubelen is het gebruik van hardhout, welke meestal een vrij donkere, warme kleur heeft.


Retro meubels in alle kleuren van de regenboog

Retro meubels hebben wel één van de meest opvallende en kenmerkende kleuren en patronen. Kleuren die wij veel terug zien komen in retro meubels zijn: (oker)geel, groen, blauw, rood en bruin. Deze kleuren zorgen voor warmte en creëren een gezellige knusse sfeer in huis. Een retro interieur is niet voor één kleur te vangen. Combineer verschillende kleuren stoelen rondom de tafel met elkaar. Je hoeft je dus echt niet aan één en twee accentkleuren te houden, combineer er maar lekker op los. Als je de basis maar rustig houd. Vind je het toch lastig? Onze interieurstylisten helpen jou graag met het stijlen van jouw woning.


Materialen in retro woonstijl

Typische materialen voor de retro stijl zijn natuurlijke materialen zoals: leer en hout. Verweerd teakhout is vandaag de dag nog een zeer graag gezien materiaal. Bekijk onze salontafels in teakhout. In plaats van het reguliere koeienleer, maken wij gebruik van buffelleer. De buffel heeft een robuustere en geleefde huid ten opzichte van de ‘gladde’ koe. Dit geeft het Vintage Art net dat karakter waar veel retro woonkamers om vragen.


Ontdek onze retro meubels in onze Stores

Retro meubelen toch liever en het echt bekijken? Bezoek dan onze stores in Wateringen of Druten.  Of kijk rustig rond in onze webshop. De koffie of thee staat altijd voor u klaar. Voor vragen kunt je altijd contact met ons opnemen met onze interieurstylisten.