Onze website gebruikt cookies volgens onze cookie verklaring voor een betere en persoonlijke ervaring op onze website. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. - Meer informatie - Akkoord

A-poot tafels

Soms is het leuk om industriële meubels aan te schaffen die net anders zijn dan je gewend bent. A-poot tafels zijn in dat geval een ideale keuze dankzij hun opvallende onderstel. De poten van de tafel bestaan uit één stuk en hebben de vorm van een A. Dat zorgt ervoor dat ze robuust en stoer ogen, maar ook een strakke minimalistische stijl hebben.

Een eikenhouten industriële tafel met metalen A-poten is in talloze kleuren verkrijgbaar. Vind je het leuk om jouw woning met Scandinavische invloeden in te richten? Ga dan voor een model met een licht onbewerkt tafelblad. In industriële woningen zijn donkere tafelbladen juist een perfecte toevoeging.

Het is daarnaast mogelijk om iedere ruimte aan te kleden met een A-poot tafel. Ga voor een lage salontafel voor een knusse zithoek, of creëer een uitnodigende eetkamer door een hogere A-poot tafel te kopen. Je vindt al deze modellen gewoon online in onze webshop.

Bekijk nu ook ons assortiment aan O-poot tafels!