Slide 15

Rechte banken

Simpel, strak en modern: dat is een rechte bank. Deze stijlvolle meubels zijn geschikt voor talloze interieurstijlen, van modern tot landelijk en van klassiek tot industrieel. Combineer ze met zachte dekentjes en een vloerkleed om een uitnodigende leeshoek te maken, of match ze juist met een robuuste salontafel en metalen vloerlampen om een stoere look te creëren. 

Iedere rechte bank heeft weer zijn eigen vorm. Heb je weinig ruimte in huis? Ga dan voor een korte rechte bank, zoals een tweezitter. Een grote en lange rechte bank met metalen poten is ideaal wanneer je op zoek bent naar industriële meubels. Deze banken maken namelijk een echt statement.

Houd je van leer, of zoek je juist een stoffen rechte bank? Wat jouw smaak ook is: een rechte bank kopen doe je in onze webshop of in een van onze showrooms. Dankzij onze online service vind je banken in welke kleur je maar wilt, van donkerbruin tot olijfgroen.

Ben je toch niet geïnteresseerd in een rechte bank? Bekijk dan eens ons assortiment van hoekbanken! Verder bieden wij ook deze groene leren banken aan.

Blogs over banken


  1. Hoe vind je de juiste robuuste bank?
  2. Hoe vind je de perfecte eetkamerbank?
  3. Welke woonstijl past bij jou?
  4. Industrieel wonen: dat doe je zo!
  5. Kleuren combineren in een interieur: hoe werkt dat?
  6. Vijf tips voor meer licht en ruimte in jouw interieur