Flair stof

Op zoek naar een mooie stof van goede kwaliteit voor je nieuwe Station7 meubel? Wat dacht je van de stof Flair! Deze stevige stof met robuust uiterlijk is makkelijk te combineren met andere materialen en kleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stoere leren bank met een stoffen fauteuil. Je kunt kiezen uit de kleuren Dark Brown, Dark Grey, Hazel, Liver en Stone.

Wat is Flair stof?

Flair stof is een dichte, platgeweven stof van zware kwaliteit met een wollig uiterlijk. De stof is daardoor stevig, maar voelt zacht aan. Door de manier van weven ontstaat er een gemêleerde kleur met prachtige kleurnuances die de stof een luxe uitstraling geeft met een tijdloos karakter.

Door de samenstelling van deze stof uit polypropyleen, nylon en polyester is de Flair stof makkelijk te onderhouden en reinigen. Dat zorgt ervoor dat dit materiaal heel geschikt is als stof op je bank, fauteuil of eetkamerstoel.

Onderhoud van Flair stof

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van je nieuwe meubels. Gelukkig is Flair stof makkelijk in onderhoud. De stof neemt niet snel vocht op en kan wel tegen een stootje. Net zoals de meeste stoffen, heeft deze stof eigenlijk bijna geen onderhoud nodig.

Laat eventuele vlekken niet opdrogen, maar dep deze voorzichtig op met een droge, schone doek. Leg er daarna bij voorkeur een vochtige badstof handdoek overheen en laat deze er een paar uur op liggen, zodat de vlek kan oplossen. Wees voorzichtig met scherpe voorwerpen zoals speelgoed, gespen, juwelen en nagels van huisdieren, deze kunnen de stof beschadigen. Door de wollige eigenschap van deze stof, is er kans op pilling.
Om je nieuwe Station7 meubel zo goed mogelijk te beschermen tegen invloeden van buitenaf, raden we aan om deze te behandelen met iProteqt. Deze unieke service beschermt je meubel niet alleen tegen vlekken door bijvoorbeeld eten en drinken, maar geeft ook 5 jaar garantie op je meubel met een vlekken- en constructieservice. Denk hierbij aan zaken als het verwijderen van pilling, het herstellen van losgeraakte stiknaden en opvullen van zittingen bij overmatig inzakken. Meer informatie over deze service vind je hier.