Bestel nu je landelijke fauteuils bij Station7

Comfortabele landelijke fauteuils

De comfortabele landelijke fauteuils van Station7 hebben een uitstekende zitcomfort en passen perfect in een landelijke woonstijl. Een landelijke fauteuil neemt relatief weinig ruimte in en is makkelijk te verplaatsen. Daarnaast zorgt hij voor een comfortabele zitplaats. Een landelijke fauteuil is ook ideaal als je een extra plekje nodig hebt voor visite of familie. In veel huishoudens wordt een landelijke fauteuil gecombineerd met een landelijke bank en een houten salon tafel.

Welke fauteuil past het beste bij mij?

Een landelijke fauteuil kiezen kan best lastig zijn, omdat er een aantal verschillende typen zijn. Welke het beste bij je past hangt ervan af hoe je van plan bent de stoel te gebruiken. Ga je erin ontspannen met een roman of zet je ze bij de eettafel voor lange gezellige maaltijden met vrienden of familie? Zoek je een relaxfauteuil die van alle gemakken is voorzien of een stoel waar je ook op kan slapen? Voor al deze verschillende doelen is er een geschikte fauteuil. Dit zijn de meest populaire typen:

1. Kleine fauteuils. Deze landelijke fauteuils zijn vaak wat kleiner en lichter en staan erg mooi in een landelijk interieur. Omdat deze fauteuils wat kleiner zijn kunt je ze ook zo aanschuiven aan je eettafel. Voor visites die onverwachts aan komen waaien.
2. Lounge fauteuils. Bij lounge fauteuils gaat het niet alleen om het comfort, maar ook om het design. Deze fauteuils zijn ideaal om lekker in te ontspannen met een goed boek. Wil je het comfort van je landelijke lounge fauteuil vergroten om er ’s avonds op te relaxen? Een landelijke fauteuil met hocker biedt een heerlijke zitplaats om met een goed boek of favoriete serie te ontspannen.
3. Relaxfauteuils. Zoals de naam al zegt. Is deze fauteuil voor de ultieme ontspanning. In deze comfortabele relaxstoel kun je door het comfort en de verstelbare hoofd- en voetensteun lekker languit liggen. De tiptoetsen zorgen voor het makkelijk verstellen van het hoofd- en voetensteun. Deze elektrisch verstelbare stoel zorgt er ook voor dat de armleuningen in constante positie met de rug meebewegen, waardoor je in deze relaxfauteuil altijd de juiste houding aanneemt.

Een stoere leren fauteuil of een zachte velvet fauteuil?

Een landelijke leren fauteuil is een perfect match in een landelijk interieur. Door de natuurlijk uitstraling van het leer combineert een landelijke leren stoel goed met natuurlijke materialen zoals een houten salontafel. Of bekleed je jouw landelijke fauteuil liever met de aaibare en zachte velvet stof? Sterke en robuuste materialen worden gemixt met rijke elementen die zorgen voor een landelijke uitstraling. Aaibare stoffen, zoals velvet en jeans stof zijn een must voor een romantische uitstraling in je interieur.

Interieuradvies voor het stijlen van een landelijke fauteuil

Twijfel je over de keuze voor een leren fauteuil of toch een van stof? Of weet je niet goed hoe je deze combineert met je bank of andere meubels? Bij Station7 kun je een afspraak maken voor gratis interieuradvies met een van onze woonstylisten. Dit kan online of in een van onze stores. Wij helpen je graag!
Guuz-mo V-ART Chestnut Lounge Chair
Guuz-mo V-ART Chestnut Lounge Chair

Vintage Art (V-ART): de technieken toegepast op ons hand gepoetste buffelleder geven elk product een uniek karakter en daarmee een luxe uitstraling van hoge kwaliteit

€ 879,00