Moderne eetbanken

Moderne eetbanken mogen volgens de laatste interieurtrend niet ontbreken aan jouw interieur. Bij al onze moderne eetkamerbanken is het mogelijk om zelf de keuze te maken voor materiaal. Hierdoor is het voor jou nog makkelijker om een eetbank te kiezen die bij jouw moderne interieur past. Naast de materiaalsoort kun je ook nog kiezen of je een eetbank met of zonder rugleuning wilt hebben. Voor iedere woonstijl zit de perfecte eettafel bank in ons assortiment. Plaats de moderne eetkamerbank als prachtige eyecatcher in je keuken. Heb je een eetgedeelte in je woonkamer? Kies dan voor een eetbank in dezelfde kleur- en materiaalsoorten als je woonkamer meubilair.

 

Eetbank met rugleuning of zonder rugleuning?

Een eetkamerbank met rugleuning geeft een luxe uitstraling aan jouw eethoek, maar geeft ook meer ondersteuning en comfort in vergelijking met een moderne eetbank zonder rugleuning. Let bij een eettafel bank met rugleuning wel op de ruimte tussen de eetbank en de eettafel. Zodat jij makkelijk via de zijkant op de bank kunt gaan zitten. Liever een eetbank zonder rugleuning? Dat kan ook! Bekijk ons assortiment online of in de stores en combineer je moderne eettafel bank met onze eetkamerstoelen en eiken houten tafel.

 

Moderne eetkamerbank voor meer zitruimte

Een moderne eetkamerbank is de perfecte manier om meer zitruimte te creëren om de tafel heen. De eetbank is bijna niet meer weg te denken uit moderne interieurs. In ons drukke bestaan is het fijn om niet meer te hoeven denken aan het lenen van extra stoelen bij de buren voor een diner of jouw gasten op klapstoeltjes te moeten plaatsnemen voor een verjaardag. Dan zit een moderne eetbank toch een heel stuk comfortabeler.

 

Naast dat een moderne eetkamerbank mooi staat in de eetkamer, staat de bank ook super leuk in de hal of aan een lange wand. Hierdoor creëer je een extra zithoekje, om even je schoenen aan te trekken of om je boodschappen even op neer te kunnen zetten.

 

Onze collectie moderne eetbanken

Onze moderne eetbanken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, zodat jij je ideale eetkamerbank kunt samenstellen. Leren eetkamerbanken zijn er in vele uitvoeringen. Van retro tot modern, maar ook in een stoere uitvoering met Industrial Leather en een metalen onderstel. Het voordeel van een leren eetkamerbank is dat het materiaal erg duurzaam is en eenvoudig te onderhouden is. Ideaal met een stel kinderen in huis dit nog al eens wat willen laten vallen. Stoffen eetkamerbanken geven de ruimte een warme en knusse uitstraling. Wij hebben een enorme diversiteit aan verschillende stoffen. Denk eens aan velours, jeans en eco leder. Ook onze stoffen eetkamerbanken zijn verkrijgbaar in verschillende woonstijlen: modern, landelijk, retro en industrieel.

 

Vind je het lastig om de juiste eetbank te vinden voor jouw eethoek? Wij kunnen jou optimaal adviseren over moderne eetbanken. Je bent van harte welkom in één van onze stores om te ervaren hoe de eetbank zit. Kom gerust eens bij ons langs in Druten of Wateringen. Onze woonadviseurs kunnen jou adviseren om te bepalen of de eetbank past bij jouw interieur.