1449

Bern round Ø140 Parquet Table


€ 1.449,00
Op zoek naar andere mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op ook voor eventuele andere woonstyle vragen.


Gratis verzending vanaf € 1500
2 jaar garantie op alle producten CBW Station7
Omschrijving

Aan de Bern round is het door zijn ronde vorm ultiem gezellig tafelen, omdat je erg gemakkelijk met iedere tafelgenoot contact hebt. Een ronde tafel staat op zichzelf al voor gezelligheid en geeft daarbij de omgeving een ruimere indruk. Bij een beperkte doorloop naar bijvoorbeeld de keuken stoot je door het gebrek aan hoeken, niet aan deze tafel. De Bern is leverbaar in doorsnedes van 100 cm, 120 cm, 140 cm en 160 cm. De rand van het tafelblad is mooi afgewerkt met een zwart metalen omlijsting en het blad ligt op een zwart metalen spinpoot. Voor de mooie natuurlijke uitstraling is de visgraat van deze tafel gemaakt van 1cm massief eiken, gelijmd op plaatmateriaal. Deze combinatie zorgt dat het tafelblad minder gevoelig is voor de luchtvochtigheid bij jou thuis, waarbij de eiken lamellen door hun natuurlijke eigenschappen afzonderlijk van elkaar nog wel wat kunnen “bewegen” en er inherent aan het materiaal nog wel geringe scheurtjes in het eiken kunnen ontstaan. Dit doet echter helemaal geen afbreuk aan de kwaliteit en uitstraling van de tafel! Door de combinatie van de stoere metalen accenten en het lichte eiken, combineert deze tafel mooi met zowel de stoere als chique industriële modellen in elke bekleding uit onze collectie. Voor meer informatie over afmetingen en prijzen, neem contact op met onze interieurstylistes.

Extra productinformatie
Meer informatie
SKU 5561
Frames/Poot Spinpoot
Totale breedte (cm) 140,00
Totale diepte (cm) 140,00
Totale hoogte (cm) 75,00
Vragen over het product?

Indien je specifieke vragen hebt over dit product neem dan contact met ons op.

 TELEFONISCH ADVIES


Tel: 0857924636

AANWEZIG
Maandag t/m zaterdag 09:00 - 21:00 uur
Zondag: Gesloten
PLAN EEN WOONADVIES


Zodra je bij ons een afspraak hebt gemaakt, staat er een enthousiast en kundige woonadviseur telefonisch of via een online videocall voor je klaar om je vragen te beantwoorden en/of inspiratie en tips te geven over mooi en praktisch wonen.
BEZOEK ONZE EXPERIENCE STORE IN EPE


Bezoek onze experience store in Epe of maar alvast een afspraak zodat er een enthousiast en kundige woonadviseur voor je klaar staat om je vragen te beantwoorden en/of inspiratie en tips te geven.


 
Reviews

Wat klanten over ons zeggen