Grijze leren banken

Bank grijs leer is tijdloos en duurzaam

Leren meubels zijn altijd al een klassieker geweest. Er is geen twijfel over mogelijk dat een stijlvolle bank grijs leer er zonder veel moeite tijdloos uitziet. Bij de beslissing om een leren bank te kopen in plaats van een stoffen bank heb je daar een reden voor. Een bank leer grijs ziet er namelijk geweldig uit, is zacht en zit comfortabel. Daarnaast is een leren bank relatief eenvoudig te onderhouden, waardoor deze er nog jarenlang mooi uit blijft zien.

Belangrijk bij het kiezen van een bank grijs leer is de kwaliteit van het leder. Bij Station7 kan je terecht voor een hoge kwaliteit bank gemaakt van hand geschuurd buffelleer of stof. Verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren met een natuurlijke en eigenzinnige look. Ben je op zoek naar grijze leren bankstel? Dan kan je zeker bij ons terecht.

 

Grijze leren bank past bij iedere stijl

Een grijze leren bank is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan stijlen. Deze varieert van ultramodern met strakke lijnen en minimalistische look tot retrostijl die meubels uit een vervlogen tijdperk nabootsen. Natuurlijk zijn er nog meer stijlen die tussen deze twee uitersten liggen.

Houd bij het kiezen van je bankstel rekening met de stijl van de woonruimte. Daarbij zeggende dat één stijl niet doorslaggevend hoeft te zijn. Vaak wordt het als chic beschouwd om verschillende stijlen te mixen, bijvoorbeeld vintage en landelijk. Ook als je andere meubels klassiek zijn, kan je zonder zorgen een eigentijdse 3 zits bank leer grijs combineren zodat beide stijlen elkaar juist aanvullen.

 

Duurzame bank eco leer grijs

Een bank eco leer grijs staat bij diverse interieur stijlen. Eco leer is namelijk een duurzame stof die goed combineert met andere materialen. Combineer bijvoorbeeld een eco bank grijs leer met een eiken houten tafelblad met een metalen onderstel en je krijgt een prachtige industriële look. Bij Station7 kan je kiezen uit de eco leer kleuren Liver, Cognac, Miagrar, Dark Blue, Brown, Anthracite, Graphite, Magnolia, Moss en Grey.

Wat is eco leder bull eigenlijk? Eco leder bull bestaat uit twee delen, te weten buffelleer en polyester stof. Bij het snijden van patronen uit leerhuiden, blijven er altijd restanten over. Dit materiaal is van hoge kwaliteit en is zonde om niet te gebruiken. Deze reststukken leer worden vermalen en gecombineerd met polyester, waardoor eco leer ontstaat. Een duurzame stof om te gebruiken voor meubels, zoals voor een bank leer grijs.

 

Buffelleer bank kopen

Wil je een buffelleer bank kopen? Daarvoor kan je terecht in de online winkel van Station7 of bezoek één van onze stores in Wateringen of Druten (bij Nijmegen). Dankzij de natuurlijke uitstraling van buffelleer staat een bank grijs leer eigenlijk bij ieder interieur. Van klassiek tot modern. Het sterke buffelleer dat wij gebruiken wordt in onze Italiaanse looierij na de kleurring op een speciale wijze behandeld en met de hand geschuurd.

Dankzij deze ambachtelijke methode krijgt het buffelleer een robuuste, maar elegante uitstraling. Bij ons kan je kiezen uit verschillenede kleuren voor jouw buffelleren bankstel. Van een bank geschuurd leer grijs tot een vintage art lime kleur. Ook kan je een buffelleer bank zelf samenstellen. Kies het model van de bank, de afmeting, het onderstel en de kleur van het leder. Wil je hier meer over weten? Neem dan zeker contact met ons op.