Moderne kasten

Welke moderne kast bij je past, is volledig afhankelijk van jouw persoonlijk voorkeur en favoriete woonstijl. Bij moderne kasten is de vormgeving een heel belangrijk kenmerk. In een modern interieur komt een design kast in metaal of hout goed tot zijn recht. In een minimalistisch modern interieur is juist een witte metalen kast met strakke lijnen perfect. Ben jij meer een liefhebber van een stoere moderne kast dan is een zwarte metalen kast een goede keuze. Bij Station7 vind je altijd de juiste moderne kast. Vind je het kiezen moeilijk? Onze woonadviseur staan enthousiast voor je klaar om je inspiratie en tips te geven over mooi en praktisch modern wonen.

 

Moderne kasten als reflectie van jouw persoonlijkheid

Een moderne kast voor in de woonkamer is natuurlijk prachtig van zichzelf, maar om hem echt eigen te maken kunt je hem decoreren met accessoires. Hou jij heel erg van tuinieren? Gebruik de kast dan bijvoorbeeld om jouw favoriete planten op tentoon te stellen. Of hou je juist heel erg van reizen en nieuwe culturen ontdekken? Plaats jouw dierbare souvenirs op de kast en word elke dag herinnerd aan die mooie unieke ervaringen. Zo wordt een kast meer dan alleen een plek om spullen op te bergen, namelijk een reflectie van jouw persoonlijkheid.

 

Welke soorten moderne kasten zijn er?

Open of gesloten, hoog of laag, een design kast is een smaakvolle toevoeging aan jouw interieur. Maar welke soorten moderne kasten zijn er nu allemaal?

 

  • Een vitrinekast is eigenlijk niet weg te denken uit het hedendaagse interieur. Ze zijn functioneel en de ideale toevoeging aan jouw interieur. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten vitrinekasten, namelijk de open kast en de half gesloten kast. Een open kast leent zich uitstekend voor het tentoonstellen van uw favoriete accessoires, en een half gesloten kast is juist weer heel handig om jouw spullen in op te bergen.
  • Dressoirs bestaan uit lades, kastjes of open vakken. Plaats de mooiste accessoires op de dressoirkast, zoals fotolijsten, vazen of kaarsen. Met een prachtige spiegel of schilderij boven het dressoir creëer je extra sfeer.
  • Moderne tv kasten zijn een belangrijke factor in jouw woonkamer. Wanneer jij in jouw zithoek plaatsneemt en naar jouw tv kijkt, valt het tv-meubel altijd op. Deze mag dan ook een strak design hebben. Een voordeel van een tv-meubel is dat u de kabels van de tv eenvoudig weg kunt werken, waardoor jouw zithoek er nog netter bij staat.

 

Moderne kast van Station7

Bij Station7 doen we niet moeilijk, ook niet als het om grote, zware kasten gaat. Jouw favoriete kast bezorgen we met onze bezorgdienst op een plek naar keuze, met als bijkomende service dat we deze ter plekke voor jou monteren. Het verpakkingsmateriaal nemen we vanzelfsprekend weer mee terug, zodat jouw kast er direct netjes en opgeruimd bij staat. Wij begrijpen dat jij als klant onze kasten graag met eigen ogen wilt bekijken en dat is natuurlijk geen probleem! Kom gerust binnen in een van onze stores in Druten of Wateringen.