Barkruk keuken

Barkrukken Station7

Barkruk kookeiland / keuken

Een groot kookeiland of een bartafel met een paar uitnodigende barkrukken: wat is er gezelliger dan dat? De stoere uitstraling van barkrukken maakt ze een mooie toevoeging op een industrieel interieur, maar deze meubels zijn ook inzetbaar bij landelijke, moderne en vintage woonstijlen.


Industriële barkrukken komen in alle vormen en maten: van hoge stoffen stoelen met een leuning tot simpele krukken met een strakke afwerking. Ga voor industriële meubels met een zachte uitstraling door een fluwelen exemplaar uit te zoeken, of koop juist robuuste leren barkrukken voor in de keuken. Hou je van flexibiliteit? Kies dan een exemplaar uit dat in hoogte te verstellen is.

In onze webshop is het mogelijk om veelzijdige barkrukken voor jouw industriële kookeiland te kopen. Ga voor een beige exemplaar met horizontale lijnen, of koop juist een donkerbruine barkruk met speelse ruitvormige stiksels. Wat jouw smaak ook is: je koopt het allemaal online. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in een van onze showrooms. Kom langs in Druten of Amsterdam en bekijk jouw favoriete product in het echt. Wil jij binnenkort een barkruk kopen? Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet zodat jij precies weet waar je op moet letten als je er een uit gaat zoeken. 

Wil je meer weten over industrieel wonen? Lees dan onze blogs voor tips en inspiratie!

  1. Welke woonstijl past bij jou?
  2. Industrieel wonen: dat doe je zo!
  3. Vijf tips voor meer licht en ruimte in jouw interieur
  4. Tv meubel trends: het vergeten statement piece in jouw woonkamer
  5. Een duurzaam interieur: de woontrend van 2020