Wij bieden een uitgebreide collectie leren eetkamerbanken aan van hoge kwaliteit vintage buffelleer. Het leer is door onze vakmensen handmatig ingekleurd waardoor je het authentieke van het leer blijft zien. De littekens en schrammen zorgen voor een mooie vintage uitstralingen geven de bank een eigentijds en uniek karakter. Onze hand gepoetste leren eetkamerbanken zijn te verkrijgen in acht kleuren namelijk Army Green, Cuba, Camel, Light Brown, Cognac, Vintage Grey, Navy Sand en Tabacco. Naast veel varianten in afmeting kun je ook kiezen voor een rugleuning. Mooi tegen een wand of aan een eetkamertafel en tegelijk veel extra zitplaatsen.

Nieuw in de collectie is ons hand geschuurde buffelleer. Dit leer wordt in onze Italiaanse looierij na de kleuring op een speciale wijze behandeld en vervolgens met de hand geschuurd. Deze ambachtelijke methode levert een stoere maar chique uitstraling op met een aangenaam zachte touch. Wij bieden ook een hoge kwaliteit van industriële leren banken aan.

Een eetkamerbank met metalen frame

Dankzij het handmatig bewerken van het meubilair bij Station7.nl heb je altijd iets moois en unieks in huis staan. Naast het levendige buffelleder op je meubels zie je zelfs in het metalen frame de levendigheid terug.