Slide 11

De eetkamerbank van Station7

Wij bieden een uitgebreide collectie leren eetkamerbanken aan van hoge kwaliteit vintage buffelleer. Het leer is door onze vakmensen handmatig ingekleurd waardoor je het authentieke karakter van het leer blijft zien. De littekens en schrammen zorgen voor een mooie vintage uitstraling en geven de eettafelbank een eigentijds en uniek karakter. Onze hand gepoetste leren eetkamerbanken zijn te verkrijgen in acht kleuren namelijk Army Green, Cuba, Camel, Light Brown, Cognac, Vintage Grey, Navy Sand en Tabacco. Naast veel varianten in afmeting kun je ook kiezen voor een rugleuning. Mooi tegen een wand of aan een eetkamertafel en tegelijk veel extra zitplaatsen.

Nieuw in de Station7 collectie is ons hand geschuurde buffelleer. Dit leer wordt in onze Italiaanse looierij na de kleuring op een speciale wijze behandeld en vervolgens met de hand geschuurd. Deze ambachtelijke methode levert een stoere maar chique uitstraling op met een aangenaam zachte touch. Wij bieden ook een hoge kwaliteit van industriële leren banken aan.

Een eetkamerbank met metalen frame

Dankzij het handmatig bewerken van het meubilair bij Station7.nl heb je altijd iets moois en unieks in huis staan. Naast het levendige buffelleder op je meubels zie je zelfs in het metalen frame de levendigheid terug. Het metaal wordt niet geverfd of gespoten maar bewerkt met een laag poedercoat om het metaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vocht of zonlicht. Hierdoor is het zeer ondehoudsvriendelijk.

De eetkamerbank in jouw interieur

WIl jij een eetkamerbank in jouw huis maar weet je niet goed waar je op moet letten bij de aanschaf? Wij geven je tips voor de aanschaf van een industriele eetkamerbank. Je koopt je eetkamerbank van Station7 gemakkelijk online in onze webshop. Ben je benieuwd naar de eetbank en wil je eerst weten hoe hij combineert met een eettafel? Bezoek dan een van de showrooms van Station 7 in Druten (Gelderland) of Amsterdam.

Wil je meer weten over industrieel wonen? Lees dan onze blogs voor tips en inspiratie!

  1. Welke woonstijl past bij jou?
  2. Industrieel wonen: dat doe je zo!
  3. Barkruk kopen? De belangrijkste tips voor het vinden van de juiste barkruk 
  4. Robuuste eetkamerstoelen van stof of leer: wat kies jij?
  5. Top 10 mooiste robuuste eetkamerstoelen
  6. Waarom jij moet kiezen voor een eetkamerset in je huis